Su ServerVoIP и околна среда!

DataCenter VoIP е най-добрият избор за наем / аренда на посветен сървъри за интернет телефония (VoIP)!

  • Center Data VoIP

    Това е най-добрият вариант за наем, под наем или аренда на посветен сървъри за интернет телефония VoIP!

  • Специализирани физически сървъри

    Най-добрият физически сървър или специален сървър Windows сървъра 2008 на Испански за VoIP телефония, включително IP телефония софтуер “VoipSwitch” особено за глас по IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    VoipSwitch Class 5 SoftSwitch 980, IP телефония софтуер с всички VoIP на инструменти “llave en mano” да управлява цени, clientes, proveedores y distribuidores (resellers) със собствената си марка VoIP.

Те пазят нашите сървъри

Опазване на околната среда

Центърът Data използва водна енергия ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Вашата фирма Internet Telephony VoIP World Anywhere

Forma Парте де ServiMatango C.A. и е посветена на осигуряване отдаване под наем на посветен сървъри за IP телефония VoIP. Платформата VoipSwitch е проектиран за управление, управление и наблюдение на своите инструменти, без усложнения или технически познания. Така че можете да генерира КЛИЕНТИ, ДИСТРИБУТОРИ ДОСТАВЧИЦИ влиза и форма, за да се превърне в успешен бизнесмен, със собствената си интернет телефония компания и е на нивото на големите телекомуникационни компании по целия свят, като същевременно осигурява VoIP минути.

Ние имаме високо квалифициран персонал, за да се гарантира предоставянето на нашите услуги и удовлетвореността на екипажа. Цялата информация, събрана чрез ServerVoip.com е поверителна и защитена, за да се предотврати неоторизиран достъп. Нашите мениджъри продажби ще съветват през чата, уеб и телефон от понеделник до петък, от 07.30 ч до 15:00 ч (Богота часа, Лима, Кито, UTC / GMT -5).

Ние предлагаме на нашите клиенти възможността да създават и развиват успешни бизнеси, които допринасят за икономическия растеж чрез осигуряване на международни Интернет услуги оптимално технологично качество, подкрепена от най-добрите специалисти в света.

Увеличаване на престижа и международно признание за предоставянето на висококачествени услуги, в челните редици на инфраструктурата и просрочени за високи постижения в експлоатация и обучение на човешки талант.

Преди известно време в провинция Imbabura; две големи мечтатели Франклин и Нели реших да отида за една страхотна идея: "Докажете, че Ибара-Еквадор може да направи велики неща". И така започва пътя към успеха: за изпълнение в 2008, Автомобили под наем / Рент ServerVoip.com Servers; помага на хората и предприятията да създават и развиват собствената им бизнес интернет телефония (VoIP) и ръка с Alosip.com, да осигури минути за разговори през интернет. Поради продължаващото нарастване на тези услуги, решава да сформира своя фирма и законно регистрирани името: Matango Services Company Limited "ServiMatango CA". Започна да функционира през 2012 с цел предоставяне на множество услуги на гражданите и бизнеса, така че те могат да създават и развиват свой собствен интернет бизнес навсякъде по света. Трябва да се отбележи, че, отдаване под наем на сървъри с VoipSwitch платформа за изпълнение на услугата за интернет телефония, Това е гръбнакът на компанията.

Loyalty Дисциплина Солидарност социална отговорност Ангажимент Integrity Уважавайте Толерантност Healthy Дългосрочен Coexistence

Аз, Франклин Краставици: "Искам да покажа на моите сънародници, да се развива успешно в живота не е нужно да емигрират в други страни. Тук, в Еквадор, или в държавата, в която пребивават с кола, проучване, решителност и ентусиазъм; с тези, които поведе напред, когато в чужбина можете да постигнете големи неща ".

Признавам си VoIP DataCenter Нашият екип

Нашата история:

Информационен център е идеалното сътрудничеството между хората, машини и природата. При повече от три години на планиране и строителство с бюджет от повече от 17 милион евро, екипът е постигнал за цел изпълнението на екологичен център за данни, и в същото време с превъзходна технология.

Сградите, които се помещават сървърите в Европа и Съединените щати са центровете за данни по-зелени и са построени като идея за съхранение на данни. Стратегическото местоположение в Централна Европа и САЩ са основните предимства. Центровете за данни са идеално разположен за да гарантират бързи отговори на всички територии на Европа и Америка връзки за всички клиенти да се възползват от най-доброто качество в услугите, предоставяни. Освен това, Сградата се намира в Европа е един от най-богатите райони на подземните води, Това отваря възможността за извършване на иновативна ServerVoIP, екологична и уникална система за охлаждане, естествено.

Информационен център е насочена към ефективност и грижа за околната среда, безопасност и наличието на инфраструктура в компанията. Следователно, Той постига възможно най-високо концепция комплексна безопасност, която гарантира наличието на данни. Екипът гарантира удовлетворен, че инфраструктурата е на разположение по всяко време с висока производителност и безаварийна.

Center Data VoIP

Опазване на околната среда:

Центърът на данни е данните, които прави по спестяване на енергия и опазване на околната среда и по този начин частично компенсиране на последиците от глобалното затопляне. Елементите, използвани в центровете за данни са най-добрите в пестенето на енергия, (Transformers, UPS устройства и климатични устройства). Налягането на климатичната система се охлажда в големи зали с до 60% по-малко потребление на енергия, и инсталираната система е най-добрият фактор ефективност в пазарната действия 96%.

Дизел генератори за аварийно захранване в центъра за данни, опериращи с държавни двигатели с техника MTU, водещо в класа си по отношение на емисиите. Те имат най-ниските стойности на емисиите в съответствие с TA-Luft 1/2 (технически указания за чист въздух, от Министерството на околната среда на германската). А броят на сигурността измерва дизелови генератори помогне за предотвратяване на всяко гориво от навлизане на околната среда, например по време на пълнене или изтичане.

ISO сертификация 27001:

TÜV Saarland (Техническият контролен орган в Германия) datadock е удостоверил, че отговаря на стандарта ISO 27001. Datadock: е центровете за данни, където се помещават сървърите www.ServerVoip.com, съгласно международния стандарт ISO 27001. La Norma ISO 27001 определя изискванията за създаване, изпълнение, опериране и наблюдение на системата за управление на безопасността на документирана информация (ISMS за акроним на английски информационна система за управление на сигурността). The пожелах TÜV ISO 27001 потвърждава използването на ефективно управление на сигурността за защита на данните на клиента. Това означава, че всички съхранявани и обработвани в datadock данни са защитени срещу неразрешен достъп или повреда.

Servidores VoIP с VoipSwitch

Ние предлагаме най-доброто за вашата компания, тъй като IP телефония 2008 en todos los rincones del mundo!

DataCenter VoIP Наемете Ваш избор VoIP Специализирани сървъри!

За отдаване под наем или аренда на посветени сървъри интернет телефония (VoIP) Това е ServerVoIP с VoipSwitch!

доклад VoIP Интернет телефония

Sie7e Той има мощни причини, че успешното предприемача да започнат свой собствен бизнес VoIP Internet Telephony!