Su ServerVoIP i okoliš!

DataCenter VoIP je najbolji izbor za najam / zakup posvećen servera za Internet telefoniju (VoIP)!

  • Data Center VoIP

    To je najbolja opcija za najam, najam ili zakup posvećen servera za Internet telefoniju VoIP!

  • Dedicated fizičkih servera

    Najbolji fizički server ili namjenski poslužitelj Windows poslužitelj 2008 u Spanish za VoIP telefoniju, uključujući IP softver telefoniju “VoipSwitch” posebno za Voice over IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    VoipSwitch Class 5 SoftSwitch 980, IP telefonija softver sa svim alatima VoIP “Ključar” za upravljanje stope, clientes, proveedores y distribuidores (resellers) sa vlastitim VoIP brend.

Stalno naše servere

Poštovanje za okoliš

Centar podataka koristi hidroenergiju ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Vaša Company Internet telefonija VoIP World Anywhere

Forma parte de ServiMatango C.A. a je posvećen pružanju zakup posvećen servera za IP telefoniju VoIP. U VoipSwitch platforma je dizajnirana za upravljanje, gestione y monitoree sus herramientas sin complicaciones o conocimientos técnicos. Tako da generirati KUPCI, DISTRIBUTORS DOBAVLJAČI ulazi i oblik postati uspješan biznismen sa svojim internet telefoniju i je nivo sa velikim telekomunikacijske kompanije pružajući svijetu VoIP minuta.

Imamo visoko obučeno osoblje kako bi se osiguralo isporuku naših usluga i zadovoljstvo posade. Sve informacije prikupljene od strane ServerVoip.com je povjerljiv i zaštićen za sprečavanje neovlaštenog pristupa. Naš prodajni rukovodioci će savjetovati preko chat, web i telefonski od ponedjeljka do petka 07:30-15:00 pm (Bogota sat, Lima, Quito, UTC / GMT -5).

Našim klijentima nudimo mogućnost za stvaranje i razvijanje uspešnog poslovanja koji doprinose ekonomski rast kroz pružanje međunarodne internet usluga optimalni tehnološki kvalitet, podržala najbolji stručnjaci na svijetu.

Povećati prestiž i međunarodno priznanje za pružanje visokokvalitetne usluge, na čelu infrastrukture i izvanredne za izvrsnost u službi i obuka ljudskih talenta.

Prije izvjesnog vremena u pokrajini Imbabura; dva velika vizionara Franklin i Nelly odlučio na sjajnu ideju: "Dokazati da Ibarra-Ekvador može učiniti velike stvari". I tako je počela njihova putu do uspjeha: implementacije u 2008, Usluga najam / iznajmljivanje ServerVoip.com Serveri; pomažući ljudima i biznisa da kreiraju i razvijaju vlastiti biznis internet telefonija (VoIP) i ruku s Alosip.com, minuta da obezbijedi za Internet pozive. Zbog kontinuiranog rasta tih usluga, odlučio da formira svoju kompaniju i legalno registrovano ime: Matango Services Company Limited "ServiMatango CA". Počela s radom u 2012 u cilju pružanja usluga na više fizičkih i pravnih lica, tako da mogu stvoriti i razviti vlastiti biznis online bilo gdje u svijetu. Važno je napomenuti da, iznajmljivanje servera sa VoipSwitch platformu za implementaciju Internet za pozivanje, To je okosnica društva.

Loyalty Disciplina solidarnosti Društvena odgovornost Predanost integriteta Poštuj tolerancija Zdrava Dugoročni suživot

Ja, Franklin Krastavci: "Želim da pokažem sunarodnicima, da bude uspješan u životu ne treba da emigriraju u druge zemlje. Ovdje u Ekvadoru ili u zemlji u kojoj žive sa pogonom, studija, odlučnost i entuzijazam; sa onima koji se stave naprijed kada u inostranstvu možete postići velike stvari ".

Dalo je VoIP DataCenter Naš tim

Naša Povijest:

Data centar je savršeno saradnja između ljudi, strojevi i prirode. U više od tri godine planiranja i izgradnje s budžetom od više od 17 milijuna eura, tim je ostvario cilj implementacije ekološki podaci centar, a istovremeno sa vrhunskim tehnologija.

Zgrade koje se nalaziti servere u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama su data centara zelenija i izgrađene su kao skladište podataka ideja. Strateški položaj u centralnoj Europi i Sjedinjenim Američkim Državama su glavni aduti. Podatkovni centri idealno smještena kako bi se osiguralo brzo odgovore na sva područja Europe i Amerike veze za sve kupce imaju koristi od najbolje kvalitete u pružene usluge. Štaviše, Zgrada se nalazi u Europi je jedan od najbogatijih područja podzemnih voda, Time se otvara mogućnost za obavljanje inovativni ServerVoIP, ekološki i jedinstveni sistem za hlađenje prirodno.

Data centra je fokusiran na efikasnost i zaštiti okoliša, sigurnost i dostupnost infrastrukture u društvu. Stoga, To postiže najveću moguću koncept integrirane sigurnosti koji osigurava dostupnost podataka. Tim osigurava uvjerilo da je infrastruktura je dostupna u svakom trenutku s visokih performansi i besprijekoran.

Data Center VoIP

Zaštitu životne sredine:

Centar podataka je podatak da čini više uštedu energije i očuvanje životne sredine i time djelomično ublaži posljedice globalnog zagrijavanja. Elementi koji se koriste u data centru su najbolji u uštedi energije, (Transformers, UPS uređaja i klima jedinice). Pritisak klimatski sistem se hladi u velike sobe s do 60% manju potrošnju energije, a instaliranog sistema ima najbolje faktor efikasnosti na tržištu do 96%.

Dizel generatori za hitne napajanje u centru podataka radi sa državnim motorima sa MTU tehnikom, vodeći u klasi po pitanju emisija. Oni imaju najnižu vrijednosti emisije prema TA-Luft 1/2 (tehnička uputstva za čist zrak, od strane njemačkog Ministarstva životne sredine). Jedan broj sigurnosnih mjera dizel agregata sprečavaju goriva od ulaska u okruženju, na primjer za vrijeme punjenja ili curenja.

ISO Certification 27001:

TÜV Saarland (Tehnički pregled Authority u Njemačkoj) datadock je potvrdio da ispunjava ISO standard 27001. Datadock: je Datacenter gdje su smješteni serveri www.ServerVoip.com, prema međunarodnom standardu ISO 27001. Norma ISO la 27001 definira zahtjeve za uspostavljanje, implementacija, rad i nadzor sustava upravljanja sigurnosti informacija dokumentovane (ISMS za akronim na engleskom informacioni sistem za upravljanje sigurnošću). Priželjkivani TÜV ISO 27001 potvrđuje korištenje efikasnog upravljanja sigurnosti radi zaštite korisničkih podataka. To znači da su svi pohranjeni i obrađeni u datadock podaci zaštićeni od neovlaštenog pristupa ili oštećenja.

Servidores VoIP sa VoipSwitch

Mi pružamo najbolje za vaše poduzeće, jer IP telefonije 2008 en todos los rincones del mundo!

DataCenter VoIP Najam Your Choice VoIP Dedicated Servers!

Za najam ili zakup posvećen servera za Internet telefoniju (VoIP) To je ServerVoIP sa VoipSwitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Ona ima snažan razlog da je uspješan poduzetnik da pokrenu vlastiti biznis VoIP Internet telefonije!