Su ServerVoIP και το περιβάλλον!

DataCenter VoIP είναι η καλύτερη επιλογή για ενοικίαση / μίσθωση dedicated servers για τηλεφωνία μέσω Internet (VoIP)!

  • Data Center VoIP

    Είναι η καλύτερη επιλογή για ενοικίαση, μίσθωσης ή χρηματοδοτικής μίσθωσης dedicated servers για VoIP τηλεφωνία μέσω Internet!

  • Dedicated Servers Φυσική

    Η καλύτερη φυσική server ή dedicated server διακομιστή των Windows 2008 στα ισπανικά για VoIP τηλεφωνία, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού IP τηλεφωνία “Voipswitch” ειδικά για Voice over IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    VoipSwitch Κατηγορίας 5 Softswitch 980, Λογισμικό IP τηλεφωνίας με όλα τα εργαλεία VoIP “llave en mano” για τη διαχείριση των ποσοστών, clientes, proveedores y distribuidores (resellers) με το δικό τους εμπορικό σήμα VoIP.

Κρατούν Servers μας

Ο σεβασμός για το περιβάλλον

Το Data Center χρησιμοποιεί υδροηλεκτρική ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Εταιρεία Διαδικτύου σας Τηλεφωνία VoIP Παγκόσμιο Οπουδήποτε

Forma parte de ServiMatango Ο.Α.. και είναι αφιερωμένο στην παροχή μίσθωση dedicated servers για την IP Τηλεφωνία VoIP. Η πλατφόρμα VoipSwitch έχει σχεδιαστεί για να διαχειριστεί, gestione y monitoree sus herramientas sin complicaciones o conocimientos técnicos. Έτσι θα δημιουργήσετε ΠΕΛΑΤΕΣ, ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ εισέρχεται και φόρμα για να γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με τη δική του εταιρεία τηλεφωνίας μέσω Διαδικτύου και είναι στο ίδιο επίπεδο με τις μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, παρέχοντας παράλληλα όλο τον κόσμο λεπτά VoIP.

Έχουμε ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για να εξασφαλιστεί η παροχή των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση του πληρώματος. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από ServerVoip.com είναι εμπιστευτικά και προστατεύονται για να αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Στελέχη πωλήσεων μας θα συμβουλεύει μέσω chat, διαδίκτυο και τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 π.μ. με 15:00 μ.μ. (Μπογκοτά ώρα, Λίμα, Κίτο, UTC / GMT -5).

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη μέσω της παροχής διεθνών υπηρεσιών Διαδικτύου βέλτιστη τεχνολογική ποιότητα, που υποστηρίζεται από τους καλύτερους ειδικούς στον κόσμο.

Αυξήστε το κύρος και διεθνή αναγνώριση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στην πρώτη γραμμή των υποδομών και εξαιρετική για την αριστεία στην εξυπηρέτηση και την κατάρτιση του ανθρώπινου ταλέντου.

Πριν από λίγο καιρό, στην επαρχία του Imbabura; δύο μεγάλους οραματιστές Franklin και Nelly αποφάσισε να πάει για μια μεγάλη ιδέα: "Αποδείξτε ότι Ibarra, Ισημερινός μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα". Και έτσι άρχισε δρόμο τους προς την επιτυχία: εφαρμογής 2008, υπηρεσία ενοικίασης / ενοικιάσεις ServerVoip.com Servers; βοηθώντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τις δικές τους Τηλεφωνία επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο (VoIP) και το χέρι με Alosip.com, να παρέχουν λεπτά για κλήσεις μέσω του Διαδικτύου. Λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης των εν λόγω υπηρεσιών, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την επιχείρησή του και είναι νηολογημένα νόμιμα το όνομα: Matango Services Company Limited "ServiMatango CA". Άρχισε να λειτουργεί το 2012 με σκοπό την παροχή πολλαπλών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση στο διαδίκτυο οπουδήποτε στον κόσμο. Είναι αξιοσημείωτο ότι, ενοικίαση διακομιστών με VoipSwitch πλατφόρμα για την υλοποίηση της υπηρεσίας κλήσεων μέσω Διαδικτύου, Είναι η ραχοκοκαλιά της εταιρείας.

Αφοσίωση Δέσμευση Πειθαρχία Αλληλεγγύης Κοινωνική Ευθύνη Ακεραιότητα Σεβασμός Ανοχή Υγιεινή Μακροπρόθεσμες Συνύπαρξη

Εγώ, Franklin Αγγούρια: "Θέλω να δείξω συμπατριώτες μου, για να είναι επιτυχής στη ζωή δεν χρειάζεται να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες. Εδώ στο Εκουαδόρ ή στη χώρα όπου διαμένουν με αυτοκίνητο, μελέτη, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό; με εκείνους που βάζουν τον εαυτό τους στο εξωτερικό, προς τα εμπρός όταν μπορείτε να επιτύχετε σπουδαία πράγματα ".

Σύμφωνοι VoIP DataCenter του Η ομάδα μας

Η Ιστορία μας:

Το κέντρο δεδομένων είναι η τέλεια συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων, μηχανές και η φύση. Σε περισσότερα από τρία χρόνια για το σχεδιασμό και την κατασκευή με προϋπολογισμό άνω των 17 εκατομμύρια ευρώ, η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της εφαρμογής ενός οικολογικού κέντρου δεδομένων, και ταυτόχρονα με εκπληκτική τεχνολογία.

Τα κτίρια που στεγάζουν τους διακομιστές στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τα κέντρα δεδομένων πιο πράσινη και χτίστηκαν ως ιδέα αποθήκευσης δεδομένων. Η στρατηγική του θέση στην κεντρική Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τα κύρια πλεονεκτήματα. Τα κέντρα δεδομένων είναι σε ιδανική τοποθεσία για να εξασφαλιστεί γρήγορες απαντήσεις σε όλα τα εδάφη της Ευρώπης και της Αμερικής συνδέσεις για όλους τους πελάτες να επωφεληθούν από την καλύτερη ποιότητα στην παρεχόμενη υπηρεσία. Επιπλέον, Το κτίριο βρίσκεται στην Ευρώπη είναι μία από τις πλουσιότερες περιοχές του υπόγειου νερού, Αυτό ανοίγει τη δυνατότητα να εκτελέσει ένα καινοτόμο ServerVoIP, οικολογική και μοναδικό σύστημα ψύξης με φυσικό τρόπο.

Το κέντρο δεδομένων επικεντρώνεται στην αποτελεσματικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα των υποδομών της εταιρείας. Ως εκ τούτου, Επιτυγχάνει μέγιστη δυνατή έννοια ενσωματωμένη ασφάλεια που εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των δεδομένων. Η ομάδα εξασφαλίζει πεισθεί ότι η υποδομή είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή με την υψηλή απόδοση και άψογη.

Data Center VoIP

Προστασία του Περιβάλλοντος:

Το Data Center είναι τα δεδομένα που κάνει για εξοικονόμηση ενέργειας και σεβασμό στο περιβάλλον και έτσι να αντισταθμίσουν εν μέρει τις συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται στο κέντρο δεδομένων είναι το καλύτερο για την εξοικονόμηση ενέργειας, (Transformers, UPS συσκευές και μονάδες του κλίματος). Η πίεση κλίμα σύστημα ψύχεται σε μεγάλα δωμάτια με έως 60% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, και το εγκατεστημένο σύστημα έχει τον καλύτερο συντελεστή απόδοσης στην αγορά μέχρι να 96%.

Γεννήτριες ντίζελ για επείγουσα παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο κέντρο δεδομένων που λειτουργεί με κρατική κινητήρες με MTU τεχνική, κορυφαία στην κατηγορία τους όσον αφορά τις εκπομπές. Έχουν τις χαμηλότερες τιμές εκπομπών σύμφωνα με το TA-Luft 1/2 (τεχνικές οδηγίες για τον καθαρό αέρα, από το Γερμανικό Υπουργείο Περιβάλλοντος). Ένας αριθμός των μέτρων ασφαλείας γεννητριών ντίζελ βοηθήσει στην πρόληψη τυχόν καύσιμο από την είσοδο του περιβάλλοντος, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της πλήρωσης ή διαρροή.

Πιστοποίηση ISO 27001:

TÜV Saarland (Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου στη Γερμανία) datadock έχει πιστοποιήσει ότι πληροί το πρότυπο ISO 27001. Datadock: είναι το κέντρο δεδομένων, όπου στεγάζονται οι διακομιστές www.ServerVoip.com, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 27001. La Norma ISO 27001 καθορίζει τις απαιτήσεις για τη θέσπιση, εκτέλεση, τη λειτουργία και την παρακολούθηση του συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τεκμηριωμένων πληροφοριών (ISMS για ακρωνύμιο στα αγγλικά σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών). Το πολυπόθητο TÜV ISO 27001 επιβεβαιώνει τη χρήση της αποτελεσματικής διαχείρισης της ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων των πελατών. Αυτό σημαίνει ότι όλες αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων στο datadock προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή ζημία.

Servidores VoIP με VoipSwitch

Παρέχουμε το καλύτερο για την επιχείρησή σας από το IP Τηλεφωνίας 2008 en todos los rincones del mundo!

DataCenter VoIP Ενοικιάσεις επιλογή σας VoIP Dedicated Servers!

Για τη μίσθωση ή τη μίσθωση dedicated servers για τηλεφωνία μέσω Internet (VoIP) Είναι ServerVoIP με VoipSwitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Έχει σοβαρούς λόγους, η επιτυχημένη επιχειρηματίας για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση VoIP Τηλεφωνίας τους στο Διαδίκτυο!