Su ServerVoIP ja ympäristö!

DataCenter VoIP on paras valinta vuokrattavana / vuokraus omistettu palvelimia Internet-puheluihin (VoIP)!

  • Data Center VoIP

    Se on paras vaihtoehto vuokrattavana, tai vuokrauksen seurauksena omistettu palvelimia Internet-puheluihin VoIP!

  • Dedicated fyysisiä palvelimia

    Paras fyysinen palvelin tai oma palvelin Windows-palvelimen 2008 espanjaksi VoIP kuten IP-puhelut ohjelmisto “Voipswitch” erityisesti Voice over IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    VoipSwitch Luokka 5 Softswitch 980, VoIP-ohjelmisto kaikki työkalut VoIP “Avaimet käteen -periaatteella” hallita hinnat, clientes, toimittajat ja jakelijat (jälleenmyyjät) omien VoIP tuotemerkin.

He pitävät meidän palvelimet

Ympäristön kunnioittaminen

Data Center käyttää vesivoiman ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Yrityksesi Internet Puhelimet VoIP Maailman Anywhere

Forma parte de ServiMatango C.A. ja on sitoutunut tarjoamaan vuokraus omistettu palvelimia IP-puhelimet VoIP. VoipSwitch alusta on suunniteltu hallitsemaan, hallita ja valvoa niiden mutkaton työkaluja tai asiantuntemusta. Joten voit luoda ASIAKKAAT, JÄLLEENMYYJÄT TOIMITTAJAT tulee ja muoto tulla menestyksekäs liikemies omalla Internet-puhelimen yritys ja on tasolla suurten teleyritysten samalla maailmanlaajuisesti VoIP minuuttia.

Meillä on korkeasti koulutettu henkilöstö varmistaa toimitus meidän palvelujen ja tyytyväisyys miehistön. Kaikki keräämät tiedot ServerVoip.com on luottamuksellinen ja suojattu luvattoman pääsyn estämiseksi. Myyntimme avainhenkilöt neuvoo chat, Web ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 07:30 ja 15:00 pm (Bogota tunti, Lima, Quito, UTC / GMT -5).

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden luoda ja kehittää menestyviä yrityksiä, jotka edistävät talouskasvua tarjoamalla kansainvälisiä Internet-palvelujen optimaalinen teknologinen laatu, tukema paras asiantuntijat maailmassa.

Lisätä arvovaltaa ja kansainvälistä tunnustusta korkealaatuisten palvelujen, eturintamassa infrastruktuurin ja erinomainen huippuosaamista palvelun ja koulutuksen inhimillisen lahjakkuuden.

Jokin aika sitten maakunnassa Imbabura; Kaksi suurta visionäärit Franklin ja Nelly päättänyt mennä loistava idea: "Osoita, että Ibarra-Ecuador voi tehdä suuria asioita". Ja niin alkoi heidän tie menestykseen: toteutumisesta 2008, palvelu Vuokra / vuokra ServerVoip.com palvelimet; auttaa ihmisiä ja yrityksiä luomaan ja kehittämään omaa toimintaansa Internet Telephony (VoIP) ja käsi kanssa Alosip.com, tarjota minuuttia puheluja Internetin. Johtuen jatkuvan kasvun näiden palvelujen, päätti perustaa hänen yrityksensä ja juridisesti rekisteröity nimi: Matango Services Company Limited "ServiMatango CA". Aloitti toimintansa vuonna 2012 jonka tavoitteena on tarjota useita palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille, jotta ne voivat luoda ja kehittää omaa Internet-liiketoiminnan kaikkialla maailmassa. On huomionarvoista, että, vuokraus palvelimet VoipSwitch alustan toteuttaa Internet-puhelut palvelu, Se on selkäranka yritys.

Uskollisuus Discipline Solidaarisuus Yhteiskuntavastuu Sitoutuminen Integrity Kunnioita Suvaitsevaisuus Terve Pitkäaikaiset rinnakkaiseloa

Minä, Franklin Kurkut: "Haluan näyttää maanmieheni, menestyä elämässä ei tarvitse muuttaa maasta muihin maihin. Täällä Ecuadorissa tai maassa, jossa he asuvat vetävällä, tutkimus, päättäväisyyttä ja innostusta; kanssa, jotka ilmoittautua ulkomailla voit saavuttaa suuria asioita ".

Myönnetty sen VoIP DataCenter Tiimimme

Historia:

Tietokeskus on täydellinen yhteistyö ihmisten välillä, koneet ja luonto. Yli kolmen vuoden suunnittelun ja rakentamisen, jonka budjetti on yli 17 miljoonaa euroa, joukkue on saavuttanut tavoitteekseen panna ympäristöystävällisiä datakeskuksen, ja samalla erinomaista tekniikkaa.

Sisältävien rakennusten palvelimet Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat datakeskukset vihreämmän ja rakennettiin kuin tallennus ajatus. Strateginen sijainti Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat tärkeimmät edut. Datakeskuksia on ihanteellisella varmistaa nopeasti vastauksia kaikkiin alueilla Euroopassa ja Amerikassa yhteydet kaikille asiakkaille hyötyvät parasta laatua palvelua. Lisäksi, Rakennus sijaitsee Euroopassa on yksi rikkaimmista alueista pohjaveden, Tämä avaa mahdollisuuden suorittaa innovatiivinen ServerVoIP, ekologiset ja ainutlaatuinen jäähdytysjärjestelmä luonnollisesti.

Datakeskuksen keskittyy tehokkuuteen ja ympäristönhoitoon, turvallisuus ja saatavuus infrastruktuurin yritys. Siksi, Se saavuttaa mahdollisimman integroidun turvallisuuden käsite, joka takaa tietojen saatavuutta. Tiimi takaa tyytyväinen siihen, että infrastruktuuri on käytettävissä kaikkina aikoina korkean suorituskyvyn ja virheetön.

Data Center VoIP

Ympäristönsuojelu:

Data Center on tiedot, joka tekee enemmän energiansäästöä ja kunnioita ympäristöä ja siten osittain korvata ilmaston lämpenemisen vaikutukset. Käytettyjen elementtien datakeskuksen ovat parhaita energiansäästöön, (Muuntajat, UPS-laitteet ja ilmasto yksiköt). Lämmitysjärjestelmä paine jäähdytetään suuret huoneet, joissa on enintään 60% vähemmän energiankulutusta, ja asennettu järjestelmä on paras hyötysuhde tekijä markkinoilla jopa 96%.

Diesel generaattorit hätä virtalähde datakeskuksen toimivia valtion moottorit MTU tekniikka, luokkansa johtavia päästöjen suhteen. Heillä on alhaisimmat päästöarvot mukaan TA-Luft 1/2 (tekniset ohjeet puhdasta ilmaa, Saksan ympäristöministeriö). Useita turvatoimet dieselgeneraattoreita auttaa estämään polttoaine pääsyn ympäristöön, esimerkiksi täytön tai vuoto.

ISO sertifiointi 27001:

TÜV Saarland (Tekniset valvontaviranomaisen Saksassa) datadock on sertifioitu, joka täyttää ISO-standardin 27001. Datadock: on datakeskuksen, jossa palvelimet sijaitsevat www.ServerVoip.com, mukaan kansainvälinen standardi ISO 27001. La norma ISO 27001 määrittelee vaatimukset perustamisesta, täytäntöönpano, toiminta ja valvonta turvallisuusjohtamisjärjestelmän dokumentoituja tietoja (Tietoturvan sen lyhenne on Englanti tietoturvan hallintajärjestelmän). Himoitun TÜV ISO 27001 vahvistaa käyttöä tehokkaan hoidon turvallisuuden suojelemiseksi asiakastietoja. Tämä tarkoittaa, että kaikki säilyttää ja käsitellä datadock tiedot on suojattu luvattomalta käytöltä tai vahinko.

Servidores VoIP kanssa VoipSwitch

Tarjoamme parhaat yrityksesi koska IP-puhelimet 2008 en todos los rincones del mundo!

DataCenter VoIP Vuokraa valinta VoIP Dedicated palvelimet!

Varten tai vuokrauksen seurauksena omistettu palvelimia Internet-puheluihin (VoIP) On ServerVoIP kanssa VoipSwitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Se on hyvä syy, että menestyvä yrittäjä aloittaa oman yrityksen VoIP Internet-puhelin!