Su ServerVoIP dan Alam Sekitar!

DataCenter VoIP adalah pilihan terbaik untuk disewa / sewa berdedikasi pelayan untuk telefon Internet (VoIP)!

  • Pusat Data VoIP

    Ia adalah pilihan terbaik untuk Disewa, sewa atau pajakan berdedikasi pelayan untuk telefon Internet VoIP!

  • Dedicated Server Fizikal

    Yang terbaik pelayan fizikal atau dedicated server Windows pelayan 2008 dalam Bahasa Sepanyol untuk telefoni VoIP termasuk perisian telefoni IP “VoipSwitch” terutama untuk suara melalui IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    VoipSwitch Kelas 5 Softswitch 980, Perisian telefoni IP dengan semua alat VoIP “llave en mano” untuk menguruskan kadar, clientes, proveedores y distribuidores (resellers) dengan jenama VoIP mereka sendiri.

Mereka menyimpan Server kami

Menghormati Alam Sekitar

Pusat Data menggunakan kuasa hidro ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Syarikat Telefoni Internet anda VoIP Dunia Di mana-mana

Forma parte de ServiMatango C.A. dan berdedikasi untuk menyediakan sewa berdedikasi pelayan untuk Telefoni IP VoIP. Platform VoipSwitch direka untuk mengurus, mengurus dan memantau alat tidak rumit atau kepakaran. Jadi, anda menjana PELANGGAN, PENGEDAR PEMBEKAL masuk dan borang untuk menjadi ahli perniagaan yang berjaya dengan syarikat telefon Internet sendiri dan tahap dengan syarikat-syarikat telekomunikasi besar di samping menyediakan seluruh dunia VoIP minit.

Kami mempunyai kakitangan yang terlatih untuk memastikan penyampaian perkhidmatan kami dan anak-anak kapal kepuasan. Maklumat yang dikumpulkan oleh ServerVoip.com adalah sulit dan dilindungi untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan. Eksekutif jualan kami akan memberi nasihat melalui sembang, web dan telefon dari Isnin hingga Jumaat 7:30-15:00 pm (Jam Bogota, Lima, Quito, UTC / GMT -5).

Kami menawarkan pelanggan kami peluang untuk mewujudkan dan membangunkan perniagaan yang berjaya yang menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi melalui penyediaan perkhidmatan Internet antarabangsa kualiti teknologi optimum, disokong oleh pakar-pakar yang terbaik di dunia.

Meningkatkan martabat dan pengiktirafan antarabangsa untuk menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi, di barisan hadapan dalam infrastruktur dan cemerlang untuk kecemerlangan dalam perkhidmatan dan latihan bakat manusia.

Beberapa ketika dahulu di wilayah Imbabura; dua berwawasan besar Franklin dan Nelly memutuskan untuk pergi untuk satu idea yang hebat: "Buktikan bahawa Ibarra-Ecuador boleh melakukan perkara-perkara yang besar". Dan sebagainya mula jalan mereka untuk kejayaan: pelaksana dalam 2008, perkhidmatan ServerVoip.com Rent Sewa / Pelayan; membantu orang ramai dan perniagaan untuk mewujudkan dan membangunkan sendiri Telefoni perniagaan internet mereka (VoIP) dan tangan dengan Alosip.com, minit untuk mengadakan peruntukan bagi panggilan Internet. Oleh kerana pertumbuhan berterusan perkhidmatan ini, mengambil keputusan untuk menubuhkan syarikat dan berdaftar secara sah nama: Matango Services Limited "ServiMatango CA". Operasi bermula pada 2012 untuk menyediakan pelbagai perkhidmatan kepada individu dan perniagaan supaya mereka boleh mewujudkan dan membangunkan perniagaan mereka sendiri dalam talian di mana-mana di dunia. Perlu diperhatikan bahawa, menyewa pelayan dengan platform VoipSwitch untuk melaksanakan perkhidmatan panggilan Internet, Ia merupakan tulang belakang kepada syarikat itu.

Kesetiaan Tanggungjawab Disiplin Kesetiakawanan Sosial Komitmen Integriti Menghormati Toleransi Long Sihat Kewujudan Bersama jangka

Saya, Franklin Timun: "Saya mahu menunjukkan senegara saya, untuk berjaya dalam hidup tidak perlu berhijrah ke negara-negara lain. Di sini di Ecuador atau di negara di mana mereka tinggal dengan usaha, kajian, kesungguhan dan semangat; dengan mereka yang meletakkan diri mereka ke hadapan apabila di luar negara anda boleh mencapai sesuatu yang hebat ".

Diberikan DataCenter VoIP yang Pasukan Kami

Sejarah Kami:

Pusat data adalah kerjasama yang sempurna di antara manusia, mesin dan alam semula jadi. Dalam lebih daripada tiga tahun perancangan dan pembinaan dengan bajet lebih daripada 17 juta euro, pasukan itu telah mencapai matlamat untuk melaksanakan pusat data mesra alam, dan pada masa yang sama dengan teknologi yang luar biasa.

Bangunan-bangunan yang menempatkan pelayan di Eropah dan Amerika Syarikat adalah pusat-pusat data hijau dan telah dibina sebagai idea penyimpanan data. Lokasi strategik di tengah-tengah Eropah dan Amerika Syarikat adalah kelebihan utama. Pusat data di kedudukan yang ideal untuk memastikan maklum balas yang cepat kepada semua wilayah-wilayah Eropah dan Amerika sambungan untuk semua pelanggan mendapat manfaat daripada kualiti yang terbaik dalam perkhidmatan yang diberikan. Lebih-lebih lagi, Bangunan yang terletak di Eropah adalah salah satu kawasan yang paling kaya air bawah tanah, Ini membuka kemungkinan untuk melaksanakan ServerVoIP inovatif, sistem penyejukan ekologi dan unik secara semula jadi.

Pusat data memberi tumpuan kepada kecekapan dan penjagaan alam sekitar, keselamatan dan ketersediaan infrastruktur di syarikat itu. Oleh itu, Ia mencapai tertinggi konsep keselamatan bersepadu yang memastikan ketersediaan data. Pasukan itu memastikan berpuas hati bahawa infrastruktur yang boleh didapati pada setiap masa dengan prestasi yang tinggi dan sempurna.

Pusat Data VoIP

Perlindungan Alam Sekitar:

Pusat Data adalah data yang membuat lebih penjimatan tenaga dan menghormati alam sekitar dan dengan itu sebahagiannya mengimbangi kesan pemanasan global. Unsur-unsur yang digunakan dalam pusat data adalah yang terbaik dalam penjimatan tenaga, (Transformers, Peranti UPS dan unit iklim). Tekanan sistem iklim disejukkan dalam bilik yang besar dengan sehingga 60% penggunaan tenaga yang kurang, dan sistem yang dipasang mempunyai faktor kecekapan terbaik di pasaran sehingga 96%.

Generator diesel untuk bekalan kuasa kecemasan di pusat data beroperasi dengan enjin negeri dengan teknik MTU, kelas yang terkemuka dari segi pelepasan. Mereka mempunyai nilai-nilai pelepasan rendah mengikut TA-Luft 1/2 (arahan teknikal untuk udara bersih, oleh Kementerian Jerman Alam Sekitar). Beberapa keselamatan mengukur generator diesel membantu menghalang mana-mana bahan api daripada memasuki alam sekitar, sebagai contoh semasa mengisi atau kebocoran.

Persijilan ISO 27001:

TÜV Saarland (Lembaga Pemeriksaan teknikal di Jerman) datadock telah mengesahkan yang memenuhi standard ISO 27001. Datadock: adalah pusat data di mana pelayan ditempatkan www.ServerVoip.com, mengikut standard antarabangsa ISO 27001. La norma ISO 27001 mentakrifkan keperluan untuk mewujudkan, pelaksanaan, operasi dan pemantauan sistem pengurusan keselamatan maklumat yang didokumenkan (ISMS untuk singkatan dalam maklumat English sistem pengurusan keselamatan). Didambakan TÜV ISO 27001 mengesahkan penggunaan kecekapan pengurusan keselamatan untuk melindungi data pelanggan. Ini bermakna bahawa semua disimpan dan diproses di data datadock dilindungi daripada akses atau kerosakan yang tidak dibenarkan.

Servidores VoIP dengan VoipSwitch

Kami memberikan yang terbaik untuk syarikat anda kerana Telefoni IP 2008 en todos los rincones del mundo!

DataCenter VoIP Menyewa anda Server Choice VoIP Dedicated!

Untuk sewa atau pajakan berdedikasi pelayan untuk telefon Internet (VoIP) Ia adalah ServerVoIP dengan VoipSwitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Ia mempunyai alasan yang kuat bahawa usahawan berjaya untuk memulakan mereka sendiri VoIP perniagaan Telefoni Internet!