Su Server Voip og miljø!

Datacenter VoIP er det beste valget for leie / utleie av dedikerte servere for Internett-telefoni (VoIP)!

  • Data Center VoIP

    Det er det beste alternativet for utleie, leie eller leie av dedikerte servere for Internett-telefoni VoIP!

  • Dedikerte fysiske servere

    Den beste fysiske server eller dedikert server Windows server 2008 i spansk for VoIP-telefoni inkludert IP-telefoni-programvare “VoipSwitch” spesielt for tale over IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    VoipSwitch Class 5 SoftSwitch 980, IP-telefoni-programvare med alle verktøy VoIP “Nøkkelferdige” å administrere priser, clientes, proveedores y distribuidores (forhandlere) med sin egen VoIP merkevare.

De holder våre servere

Respekt for miljøet

Data Center bruker vannkraft ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Katalog Internett-telefoni VoIP Verden Anywhere

Forma parte de ServiMatango C.A. og er opptatt av å gi utleie av dedikerte servere for IP-telefoni VoIP. Den VoipSwitch plattform er å administrere, administrere og overvåke dine verktøy uten komplikasjoner eller teknisk kunnskap. Så du generere kunder, DISTRIBUTORS LEVERANDØRER går og form til å bli en vellykket forretningsmann med sin egen Internett-telefoni selskap og er på nivå med de store teleselskapene samtidig som det gir hele verden VoIP minutter.

Vi har en høyt utdannet personale for å sikre levering av våre tjenester og tilfredshet mannskap. All informasjon samlet inn av ServerVoip.com er konfidensiell og beskyttet for å hindre uautorisert tilgang. Våre salgssjefer vil råde via chat, web og telefon fra mandag til fredag ​​07:30 til 15:00 pm (Bogota time, Lima, Quito, UTC / GMT -5).

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å skape og utvikle vellykkede bedrifter som bidrar til økonomisk vekst gjennom tilbudet av internasjonale Internett-tjenester optimal teknologisk kvalitet, støttet av de beste spesialistene i verden.

Øke prestisjen og internasjonal anerkjennelse for levering av tjenester av høy kvalitet, i forkant av infrastruktur og enestående for høy komfort og service og opplæring av menneskelig talent.

For en tid siden i provinsen Imbabura; to store visjonære Franklin og Nelly besluttet å gå for en god idé: "Beviser at Ibarra-Ecuador kan gjøre store ting". Og så begynte deres vei til suksess: implementere i 2008, tjenesteleverandører Leie / utleie ServerVoip.com Servere; å hjelpe folk og bedrifter til å skape og utvikle sin egen virksomhet Internet Telephony (VoIP) og hånden med Alosip.com, minutter for å sørge for Internett-anrop. På grunn av fortsatt vekst av disse tjenestene, bestemte seg for å danne sitt selskap og lovlig registrert navnet: Matango Services Company Limited "ServiMatango CA". Startet virksomheten i 2012 for å kunne tilby flere tjenester til enkeltpersoner og bedrifter, slik at de kan skape og utvikle sin egen virksomhet på nettet hvor som helst i verden. Det er bemerkelsesverdig at, leie servere med VoipSwitch plattform for å gjennomføre Internett-ringetjeneste, Det er ryggraden i selskapet.

Lojalitet Disiplin Solidarity Social Responsibility Engasjement Integrity Respect Toleranse Sunn Langtids Sameksistens

Jeg, Franklin Agurker: "Jeg ønsker å vise mine landsmenn, å lykkes i livet trenger ikke å emigrere til andre land. Her i Ecuador eller i landet der de bor med kjøring, studie, besluttsomhet og entusiasme; med de som setter seg frem i utlandet du kan oppnå store ting ".

Gitt sin VoIP Datacenter Vårt team

Vår historie:

Datasenteret er den perfekte symbiose mellom mennesker, maskiner og natur. I mer enn tre år med planlegging og bygging med et budsjett på mer enn 17 million euro, teamet har oppnådd målet om å gjennomføre en miljøvennlig datasenter, og samtidig med ypperlig teknologi.

Bygningene som huser serverne i Europa og USA er de datasentre grønnere og ble bygget som datalagring idé. Den strategiske beliggenheten i Sentral-Europa og USA er de viktigste fordelene. Datasentre er en ideell beliggenhet for å sikre raske svar på alle områder av Europa og Amerika tilkoblinger for alle kunder dra nytte av den beste kvaliteten i tjenestetilbudet. Dess, Bygningen ligger i Europa er en av de rikeste områdene i underjordisk vann, Dette åpner muligheten for å utføre en innovativ ServerVoIP, økologiske og unikt kjølesystem naturlig.

Datasenteret har fokus på effektivitet og miljøhensyn, sikkerhet og tilgjengelighet av infrastruktur i selskapet. Derfor, Det oppnår høyest mulig integrert sikkerhetskonsept som sikrer datatilgjengelighet. Teamet sikrer tilfreds med at infrastrukturen er tilgjengelig til enhver tid med høy ytelse og feilfri.

Data Center VoIP

Miljøvern:

Data Center er det data som gjør mer energisparing og respekt for miljøet og dermed delvis motvirket effekten av global oppvarming. De elementene som brukes i datasenteret er de beste i energisparing, (Transformers, UPS-enheter og klima enheter). Klimasystemtrykk blir avkjølt i store rom med opptil 60% mindre energiforbruk, og det installerte systemet har den beste virkningsgrad på markedet inntil 96%.

Dieselgeneratorer for nødstrøm i datasenteret opererer med statlige motorer med MTU teknikk, klasseledende når det gjelder utslipp. De har de laveste utslippsverdier i henhold til TA-Luft 1/2 (tekniske retninger for ren luft, av den tyske Miljøverndepartementet). En rekke sikkerhetstiltak dieselgeneratorer forhindre drivstoff slippes ut i miljøet, for eksempel under fylling eller lekkasje.

ISO-sertifisering 27001:

TÜV Saarland (Teknisk Tilsynet i Tyskland) datadock har sertifisert som oppfyller ISO-standard 27001. Datadock: er datasenteret hvor serverne er plassert www.ServerVoip.com, i henhold til den internasjonale standarden ISO 27001. La norma ISO 27001 definerer kravene for å etablere, implementering, drift og overvåking av et sikkerhetsstyringssystem av dokumentert informasjon (ISMS for sin akronym på engelsk informasjonssikkerhet styringssystem). Den ettertraktede TÜV ISO 27001 bekrefter bruk av effektiv styring av sikkerhet for å beskytte kundedata. Dette betyr at alt lagres og behandles i datadock data er beskyttet mot uautorisert tilgang eller skade.

Servidores VoIP med VoipSwitch

Vi gir det beste for din bedrift siden IP-telefoni 2008 en todos los rincones del mundo!

Datacenter VoIP Lei ditt valg VoIP Dedikerte servere!

For leie eller leie av dedikerte servere for Internett-telefoni (VoIP) Det er ServerVoIP med VoipSwitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Den har kraftige grunner at vellykket gründer å starte sin egen bedrift VoIP Internett-telefoni!