Lui VoIP Server și protecția mediului!

DataCenter VoIP este cea mai buna alegere pentru inchiriat / inchiriere de servere dedicate pentru telefonie prin Internet (VoIP)!

  • Data Center VoIP

    Este cea mai bună opțiune pentru inchiriat, închiriere sau leasing de servere dedicate pentru VoIP telefonie prin Internet!

  • Dedicate servere fizice

    Cel mai bun server fizic sau server dedicat Windows Server 2008 în spaniolă pentru telefonie VoIP, inclusiv software-ul de telefonie IP “Voipswitch” mai ales pentru Voice over IP.

  • Platforma VoipSwitch

    VoipSwitch Class 5 Softswitch 980, Software-ul de telefonie IP cu toate instrumentele VoIP “Cheie” pentru a gestiona ratele, clientes, furnizori și distribuitori (distribuitori) cu propriul brand de VoIP.

Ei țin serverele noastre

Respect pentru mediu

Data Center utilizează energia hidroelectrică ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Dvs. companie de internet telefonie VoIP Mondială Oriunde

Forma Parte de ServiMatango C.a. și este dedicat pentru a oferi de închiriere de servere dedicate pentru IP telefonie VoIP. Platforma VoipSwitch este conceput pentru a gestiona, gestiona și monitoriza instrumentele lor necomplicate sau de expertiză. Astfel încât să genereze CLIENȚI, DISTRIBUITORI FURNIZORI intră și forma pentru a deveni un om de afaceri de succes cu propria sa companie de telefonie prin Internet și este la nivel cu marile companii de telecomunicații, oferind minute VoIP în toată lumea.

Avem un personal foarte bine instruit pentru a asigura furnizarea serviciilor noastre și a echipajului de satisfacție. Toate informațiile colectate de ServerVoip.com este confidențială și protejate pentru a preveni accesul neautorizat. Directori de vanzari va sfătui prin chat, web și telefon, de luni până vineri de la 7:30 la 15:00 pm (Bogota oră, Lima, Quito, UTC / GMT -5).

Noi oferim clienților noștri posibilitatea de a crea și de a dezvolta afaceri de succes care contribuie la creșterea economică, prin furnizarea de servicii de internet internaționale de calitate tehnologică optimă, susținute de cei mai buni specialisti din lume.

Crește prestigiul și recunoașterea internațională la furnizarea de servicii de inalta calitate, în prima linie a infrastructurii și restante pentru excelență în servicii și de formare de talente umane.

Ceva timp în urmă, în provincia Imbabura; două mari vizionari Franklin și Nelly a decis să meargă pentru o idee mare: "Dovedeste ca Ibarra-Ecuador poate face lucruri mari". Și așa a început drumul lor spre succes: punere în aplicare în 2008, servicii Servere Inchiriere / leasing de ServerVoip.com; ajuta oamenii și întreprinderile pentru a crea și dezvolta propria afacere pe Internet Telefonie (VoIP) și de mână cu Alosip.com, minute pentru a oferi pentru apeluri Internet. Datorită creșterii continue a acestor servicii, a decis să formeze compania sa și înregistrată legal numele: Matango Services Company Limited "ServiMatango CA". Operațiuni începute în 2012 în scopul de a oferi mai multe servicii persoanelor fizice și juridice, astfel încât acestea pot crea și dezvolta propria afacere online oriunde în lume. Este de remarcat că, închirierea de servere cu platforma VoipSwitch la implementarea serviciului de Internet de asteptare, Acesta este coloana vertebrală a companiei.

Loialitate Responsabilitatea Disciplina Solidarității Sociale Angajament Integritate Respect Toleranță lungă și sănătoasă coexistență pe termen

Eu, Franklin Castraveți: "Vreau să arăt compatrioții mei, pentru a avea succes în viață nu trebuie să emigreze în alte țări. Aici, în Ecuador sau în țara în care își au reședința, cu acționare, studiu, determinare și entuziasm; cu cei care s-au prezentat în străinătate se poate realiza lucruri mari ".

Acordat DataCenter sa VoIP Echipa noastra

Istoria noastră:

Centrul de date este cooperarea perfecta intre oameni, masini si natura. În mai mult de trei ani de planificare și de construcție, cu un buget de mai mult de 17 milioane de euro, echipa a atins scopul punerii în aplicare a unui centru de date ecologic, și, în același timp, cu tehnologia superb.

Cladirile care adapostesc serverele din Europa și Statele Unite sunt centrele de date mai verzi și au fost construite ca idee de stocare a datelor. Locația strategică în Europa Centrală și de Statele Unite ale Americii sunt principalele avantaje. Centrele de date sunt situat ideal pentru a asigura răspunsuri rapide la toate teritoriile de conexiuni Europa și America pentru toți clienții beneficiază de cea mai buna calitate din serviciul oferit. În plus, Imobilul este situat într-Europa este una dintre cele mai bogate zone din apă subterane, Aceasta deschide posibilitatea de a efectua o ServerVoIP inovatoare, sistem de răcire ecologic și natural unic.

Centrul de date este axat pe eficiență și protecția mediului, siguranța și disponibilitatea infrastructurii în cadrul companiei. Prin urmare, Acesta atinge cel mai înalt posibil concept de securitate integrată, care să asigure disponibilitatea datelor. Echipa asigură mulțumit de faptul că infrastructura este disponibil în orice moment, cu înaltă performanță și fără cusur.

Data Center VoIP

Protecția Mediului:

Data Center este date care face mai de economisire a energiei și respectarea mediului și, prin urmare, compensa parțial efectele încălzirii globale. Elementele utilizate în centrul de date sunt cele mai bune în economia de energie, (Transformers, Dispozitive UPS și unități climatice). Presiunea sistem de climatizare este răcit în camere mari cu până la 60% mai puțin consum de energie, și sistemul instalat are cel mai bun factor de eficiență în piață până la 96%.

Generatoare diesel pentru alimentarea cu energie de urgență în centrul de date care operează cu motoare de stat cu tehnică de MTU, clasa-lider în ceea ce privește emisiile. Ei au cele mai mici valori de emisie în conformitate cu TA Luft- 1/2 (direcții tehnice pentru aer curat, de către Ministerul german al Mediului). Un număr de securitate măsoară generatoare diesel ajuta la prevenirea orice combustibil la intrarea în mediul, de exemplu în timpul umplerii sau scurgeri.

Certificare ISO 27001:

TÜV Saarland (Inspectie tehnica in Germania) datadock a certificat că îndeplinește standardul ISO 27001. Datadock: este centrul de date în cazul în care serverele sunt adăpostite www.ServerVoip.com, în conformitate cu standardul internațional ISO 27001. La Norma ISO 27001 definește cerințele pentru stabilirea, de punere în aplicare, funcționarea și monitorizarea unui sistem de management al siguranței de informații documentate (SMSI pentru acronimul în limba engleză informații sistem de management de securitate). Râvnitul TÜV ISO 27001 confirmă utilizarea de management eficient al securității pentru a proteja datele clientilor. Acest lucru înseamnă că toate stocate și procesate în datele datadock este protejat împotriva accesului neautorizat sau deteriorarea.

Servidores VoIP cu VoipSwitch

Noi oferim cele mai bune pentru compania dumneavoastra, deoarece telefonie IP 2008 în toate colțurile lumii!

DataCenter VoIP Chiria Servere Dedicate Alegerea VoIP!

Pentru închirierea sau leasing de servere dedicate pentru telefonie prin Internet (VoIP) Este ServerVoIP cu VoipSwitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Ea are motive puternice ca antreprenor de succes pentru a începe propria lor afacere VoIP telefonie Internet!