Su Server Voip in okolje!

Datacenter VoIP je najboljša izbira za najem / izposoja namenskih strežnikov za internetno telefonijo (VoIP)!

  • Data Center VoIP

    To je najboljša možnost za najem, najem ali zakup namenskih strežnikov za VoIP internetno telefonijo!

  • Namenske Fizični strežniki

    Najboljši fizični strežnik ali namenskega strežnika Windows server 2008 v španščini za VoIP telefonijo vključno s programsko opremo IP telefonije “VoipSwitch” zlasti za prenos govora preko IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    VoipSwitch Class 5 SoftSwitch 980, Programska oprema IP telefonija z vsemi orodji VoIP “Turnkey” upravljati cene, clientes, dobavitelji in distributerji (prodajalci) s svojo lastno blagovno znamko VoIP.

Vodijo naši strežniki

Spoštovanje za okolje

Data Center uporablja hidroelektrarno ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Vaše podjetje internetne telefonije VoIP Svet Anywhere

Forma parte de ServiMatango C.A. in je namenjen zagotavljanju najem namenskih strežnikov za IP telefonijo VoIP. Platforma VoipSwitch je zasnovan za upravljanje, upravljati in spremljati svoje nezapletene orodja ali strokovnega znanja. Torej si ustvarjajo STRANKE, DISTRIBUTERJI DOBAVITELJI vstopi in oblika postati uspešen poslovnež s svojo družbo internetne telefonije in je na ravni z velikimi telekomunikacijskih podjetij, medtem ko zagotavlja vsem svetu VoIP minut.

Imamo zelo usposobljeno osebje za zagotovitev izvajanja naših storitev in zadovoljstvo članov posadke. Vse po ServerVoip.com Zbrani podatki so zaupni in zaščiteni, da se prepreči nepooblaščen dostop. Naši prodajni vodstvo bo svetoval preko klepeta, spletno in telefonsko od ponedeljka do petka od 07.30 ure do 15.00 ure (Bogota uro, Lima, Quito, UTC / GMT -5).

Našim strankam priložnost za ustvarjanje in razvoj uspešnih podjetij, ki prispevajo h gospodarski rasti z zagotavljanjem mednarodnih internetnih storitev optimalna tehnološka kakovosti, podprta z najboljšimi strokovnjaki na svetu.

Povečati ugled in mednarodno priznanje za zagotavljanje visoko kakovostnih storitev, na čelu infrastrukture in odprta za odličnost na področju storitev in usposabljanja človeškega talenta.

Nekaj ​​časa nazaj v provinci Imbabura; dve veliki vizionarji Franklin in Nelly odločila, da gre za veliko idejo: "Dokaži, da lahko Ibarra-Ekvador narediti velike stvari". In tako se je začelo svojo pot do uspeha: izvajanje v 2008, storitev najem / izposoja ServerVoip.com strežniki; pomagati ljudem in podjetjem ustvariti in razvijati svoj posel internetne telefonije (VoIP) in roko s Alosip.com, minut, da se zagotovi internetnimi klici. Zaradi nenehne rasti teh storitev, odločili, da oblikujejo svoje podjetje in zakonito registrirana ime: Matango Services Company Limited "ServiMatango CA". Začel delovati 2012 da se zagotovi več storitev za posameznike in podjetja, tako da lahko ustvarite in razvijati svoje podjetje na spletu kjerkoli na svetu. Omeniti je treba, da, najem strežnikov z VoipSwitch platformo za izvajanje storitev internetne klicne, To je temelj družbe.

Zvestoba Disciplina Solidarnost Družbena odgovornost zaveza Integrity Spoštujte Strpnost zdravo dolgoročno soobstojem

I, Franklin Kumare: "Želim pokazati moje rojake, biti uspešen v življenju ni treba emigrirati v druge države. Tu v Ekvadorju ali v državi, v kateri prebivajo s pogonom, Študija, odločnost in navdušenje; s tistimi, ki so se predstavila v tujini lahko dosegli velike stvari ".

Podeli svojo VoIP Datacenter Naša ekipa

Naša zgodovina:

Podatkovni center je odlično sodelovanje med ljudmi, stroji in narava. V več kot treh letih načrtovanja in gradnje s proračunom v višini več kot 17 milijon evrov, Ekipa je dosegla cilj izvajanje okolju prijazno podatkovni center, in hkrati z vrhunsko tehnologijo.

Stavbe tej hiši strežnikov v Evropi in Združenih državah Amerike so podatkovni centri, bolj zelena in so bile zgrajene kot idejo za shranjevanje podatkov. Strateška lokacija v srednji Evropi in Združenih državah Amerike so glavne prednosti. Nahaja podatkovni centri so idealno za zagotovitev hitre odgovore na vsa ozemlja, Evrope in Amerike povezav za vse stranke koristi od najboljše kakovosti v storitev. Poleg tega, Objekt se nahaja v Evropi je eden najbogatejših področij podtalnici, To odpira možnost za opravljanje inovativno ServerVoIP, ekološka in edinstven hladilni sistem naravno.

Podatkovni center je osredotočena na učinkovitost in skrbi za okolje, varnost in razpoložljivost infrastrukture v podjetju. Zato, To dosega najvišje možne celostni koncept varnosti, ki zagotavlja razpoložljivost podatkov. Ekipa zagotavlja, zadovoljen, da je infrastruktura v vseh časih z visoko zmogljivostjo in brezhiben voljo.

Data Center VoIP

Varstvo okolja:

Data Center je podatek, ki omogoča večji prihranek energije in spoštovanju okolja in s tem delno izravnalo učinke globalnega segrevanja. Elementi, uporabljeni v podatkovnem centru so najboljše v varčevanje z energijo, (Transformers, UPS naprave in podnebni enote). Tlak ogrevalni sistem ohladimo v velikih prostorih z do 60% manjša poraba energije, in nameščen sistem je najboljši faktor učinkovitosti pri trgom do 96%.

Dizelskih generatorjev za zasilno oskrbo z električno energijo v podatkovnem centru, ki delujejo z državnimi motorje z MTU tehniko, razreda vodilni v smislu emisij. Imajo najnižje vrednosti emisij v skladu s TA-Luft 1/2 (tehnična navodila za čist zrak, nemškega ministrstva za okolje). Število varnostnih ukrepov dizelski generatorji pomaga preprečiti katerokoli gorivo, od vstopa v okolje, na primer med polnjenjem ali puščanja.

ISO Certification 27001:

TÜV Saarland (Tehnični Inšpekcijski organ v Nemčiji) datadock je potrdil, da izpolnjuje standard ISO 27001. Datadock: je datacenter, kjer so nastanjene strežniki www.ServerVoip.com, v skladu z mednarodnim standardom ISO 27001. La norma ISO 27001 določa zahteve za vzpostavitev, Izvajanje, upravljanje in nadzor sistema upravljanja varnosti dokumentiranih informacij (Button za njegovo kratico v angleškem informacijski sistem upravljanja varnosti). Hrepeneti TÜV ISO 27001 potrjuje uporabo učinkovitega upravljanja varnosti za zaščito podatkov o strankah. To pomeni, da so vse shranjujejo in obdelujejo v podatkih datadock je zaščiten pred nepooblaščenim dostopom ali poškodbe.

Servidores VoIP z VoipSwitch

Ponujamo najboljše za vaše podjetje, saj IP telefonija 2008 en todos los rincones del mundo!

Datacenter VoIP Najem Vaša izbira VoIP Dedicated strežniki!

Za najem ali zakup namenskih strežnikov za internetno telefonijo (VoIP) To je ServerVoIP z VoipSwitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Ima močne razloge, da je uspešen podjetnik za ustanovitev lastnega podjetja VoIP internetne telefonije!