Su Server VoIP dhe Mjedisit!

Datacenter VoIP është zgjidhja më e mirë për qira / qira e servera të dedikuar për telefoninë në internet (VoIP)!

  • Qendra e të dhënave VoIP

    Kjo është alternativa më e mirë për Qira, me qira ose me qira e servera të dedikuar për telefoninë në internet VoIP!

  • Përkushtuar Serverat fizike

    Server fizike ose server i dedikuar më të mirë të Windows Server 2008 në spanjisht për VoIP telefonisë IP, duke përfshirë software telefonisë “VoipSwitch” sidomos për zë mbi IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    VoipSwitch Class 5 Softswitch 980, IP software telefonisë me të gjitha mjetet e VoIP “Gardian” për të menaxhuar normat, clientes, furnizuesit dhe shpërndarësit (Rishites) me markë e tyre VoIP.

Ata mbajnë serverat tanë

Respektin për mjedisin

Qendra e të dhënave përdor ServerVoIP hidroenergjetik!

ServerVoIP.com

Kompanisë tuaj Internet Telefonia VoIP Botërore Anywhere

Forma parte de ServiMatango C.A. dhe është i përkushtuar për të ofruar me qira e servera të dedikuar për IP Telefoni VoIP. Platforma VoipSwitch është projektuar për të menaxhuar, menaxhuar dhe monitoruar mjetet e tyre pakomplikuar ose ekspertizë. Kështu që ju të gjenerojnë KLIENTET, Shpërndarësit FURNIZUESIT hyn dhe forma të bëhet një biznesmen i suksesshëm me kompaninë e tij të telefonisë në internet dhe është në nivel me kompanitë e mëdha të telekomunikacionit duke ofruar VoIP minuta në mbarë botën.

Ne kemi një staf të trajnuar për të siguruar ofrimin e shërbimeve tona dhe kënaqësi të ekuipazhit. Të gjitha informatat e mbledhura nga ServerVoip.com është konfidencial dhe i mbrojtur për të parandaluar qasje të paautorizuar. Drejtuesit e shitjes tona do të këshillojë nëpërmjet chat, web dhe telefonike nga e hëna deri të premten nga 07.30 am deri 15:00 pm (Bogota orë, Lima, Quito, UTC / GMT -5).

Ne ofrojmë klientëve tanë mundësinë për të krijuar dhe zhvilluar biznese të suksesshme që kontribuojnë në rritjen ekonomike nëpërmjet ofrimit të shërbimeve ndërkombëtare të internetit me cilësi optimale teknologjike, mbështetur nga specialistët më të mirë në botë.

Rritja prestigjin dhe njohjen ndërkombëtare për ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë, në ballë të infrastrukturës dhe të shquar për përsosmëri në shërbim dhe trajnimin e talenteve të njeriut.

Disa kohë më parë në provincën e Imbabura; dy largpames mëdha Franklin dhe Nelly vendosi të shkojë për një ide e madhe: "Provojë se Ibarra-Ekuador mund të bëjmë gjëra të mëdha". Dhe kështu filloi rrugën e tyre drejt suksesit: zbatimin në 2008, shërbimit Serverat Qira / qira ServerVoip.com; ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar vet Telefonia e tyre në Internet biznes (VoIP) dhe dora me Alosip.com, minuta për të siguruar për thirrjet e internetit. Për shkak të rritjes së vazhdueshme të këtyre shërbimeve, vendosur për të formuar kompaninë e tij dhe ligjërisht të regjistruar emrin: Matango Services Company Limited "ServiMatango AK". Operacionet e nisura në 2012 në mënyrë që të ofrojë shërbime të shumta për individët dhe bizneset në mënyrë që ata mund të krijojnë dhe të zhvillojnë biznesin e tyre në internet kudo në botë. Vlen të përmendet se, marrë me qera serverat me platformën VoipSwitch për implementimin e shërbimit të quajtur internet, Ajo është shtylla kurrizore e kompanisë.

Besnik Përgjegjësia Disiplina Solidaritetit Social Zotimi Integriteti Respektoni tolerancë të gjatë të shëndetshme bashkëjetesës afat

Unë, Franklin Trangujve: "Unë dua të tregoj bashkëatdhetarët e mia, të jetë i suksesshëm në jetë nuk keni nevojë që të emigrojnë në vende të tjera. Këtu në Ekuador ose në vendin ku ata banojnë me makinë, studim, vendosmëri dhe entuziazëm; me ata që kaluan përpara kur jashtë vendit ju mund të arrijmë gjëra të mëdha ".

Dhënë datacenter saj VoIP Ekipi ynë

Historia jonë:

Qendra e të dhënave është bashkëpunimi i përsosur në mes të njerëzve, Makinat dhe natyra. Në më shumë se tre vjet të planifikimit dhe ndërtimit, me një buxhet prej më shumë se 17 milion euro, ekipi ka arritur qëllimin e zbatimit të një eko-miqësore e të dhënave qendër, dhe në të njëjtën kohë me teknologji të shkëlqyer.

Ndërtesat se shtëpia servers në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara janë qendrat e të dhënave të gjelbër dhe ishin ndërtuar si ide të dhënat e magazinimit. Vendndodhja strategjik në Evropën Qendrore dhe Shtetet e Bashkuara janë përparësitë kryesore. Qendrat e të dhënave janë të vendosur në mënyrë ideale për të siguruar përgjigje të shpejtë në të gjitha territoret e Evropës dhe Amerikës lidhjeve për të gjithë konsumatorët të përfitojnë nga të cilësisë më të mirë në shërbimin e ofruar. Për më tepër, Ndërtesa është vendosur në Evropë është një nga zonat më të pasura të ujit nëntokësor, Kjo hap mundësinë për të kryer një ServerVoIP reja, sistem ekologjik dhe unik ftohje natyrisht.

Qendra e të dhënave është e fokusuar në efikasitetin dhe kujdesin e mjedisit, siguria dhe disponueshmërinë e infrastrukturës në kompani. Prandaj, Ajo arrin koncept të lartë të mundshme të sigurisë të integruar që siguron disponueshmërinë e të dhënave. Ekipi siguron kënaqur që infrastruktura është në dispozicion në çdo kohë me performancë të lartë dhe të përsosur.

Qendra e të dhënave VoIP

Mbrojtjen e Mjedisit:

Qendra e të dhënave është e të dhënave që e bën më të kursimit të energjisë dhe duke respektuar mjedisin dhe kështu pjesërisht të kompensuar efektet e ngrohjes globale. Elementet e përdorura në qendër të dhënave janë më të mirë në kursimin e energjisë, (Transformers, Pajisje UPS dhe njësitë klimatike). Presioni Sistemi i klimës është ftohur në dhoma të mëdha me deri në 60% Konsumi më pak energji, dhe sistemi i instaluar ka faktorin e efikasitetit më të mirë në treg deri në 96%.

Gjeneratorë me naftë për furnizimin me energji emergjente në qendër të dhënave veprojnë me motorë shtetërore me teknikë MTU, klasë udhëheqëse në aspektin e emisioneve. Ata kanë vlerat më të ulëta të emetimeve sipas TA-Luft 1/2 (drejtimet teknike për ajër të pastër, nga Ministria e Mjedisit të Gjermanisë). Një numër i sigurisë mat gjeneratorë me naftë ndihmuar në parandalimin e ndonjë karburant nga hyrja e mjedisit, për shembull gjatë mbushjes ose rrjedhje të.

ISO Certifikimi 27001:

TÜV Saarland (Autoriteti i Inspektimit teknik në Gjermani) datadock ka vërtetuar se plotëson standardin ISO 27001. Datadock: është datacenter ku servers janë të vendosur www.ServerVoip.com, sipas standardit ndërkombëtar ISO 27001. La Norma ISO 27001 përcakton kërkesat për vendosjen e, zbatim, funksionimin dhe monitorimin e sistemit të menaxhimit të sigurisë së informacionit të dokumentuar (ISMS për akronim e saj në sistemin e menaxhimit të sigurisë së informacionit Anglisht). Lakmuar TUV ISO 27001 konfirmon përdorimin e menaxhimit efikas të sigurisë për të mbrojtur të dhënave të konsumatorëve. Kjo do të thotë se të gjithë ruhen dhe përpunohen në të dhëna datadock është i mbrojtur kundër qasjes së paautorizuar ose dëmtimit.

Servidores VoIP me VoipSwitch

Ne ofrojmë më të mirë për kompaninë tuaj që nga IP Telefoni 2008 en todos los rincones del mundo!

Datacenter VoIP Qira serverat tuaj Choice VoIP Përkushtuar!

Për qira ose me qira e servera të dedikuar për telefonia e internetit (VoIP) Është ServerVoIP me VoipSwitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Ajo ka arsye të fuqishme se sipërmarrësi i suksesshëm për të filluar vet biznesin VoIP Telefonia e tyre në Internet!