Su Server VoIP och miljö!

DataCenter VoIP är det bästa valet för hyra / uthyrning av dedikerade servrar för Internet-telefoni (VoIP)!

  • Data Center VoIP

    Det är det bästa alternativet uthyres, hyra eller leasing av dedikerade servrar för Internettelefoni VoIP!

  • Dedikerade fysiska servrar

    Den bästa fysisk server eller dedikerad server Windows Server 2008 i spanska för VoIP-telefoni, inklusive IP-telefoni programvara “Voipswitch” särskilt för Voice over IP.

  • Plataforma VoIPSwitch

    Voipswitch Klass 5 Softswitch 980, IP-telefoni programvara med alla verktyg VoIP “Nyckelfärdiga” att hantera priser, clientes, leverantörer och distributörer (resellers) med sin egen VoIP-varumärke.

De håller våra servrar

Respekt för miljön

Data Center använder vattenkraft ServerVoIP!

ServerVoIP.com

Ditt företag Internet-telefoni VoIP World Anywhere

Forma parte de ServiMatango C.A. och strävar efter att tillhandahålla uthyrning av dedikerade servrar för IP-telefoni VoIP. Den Voipswitch plattformen är utformad för att hantera, hantera och övervaka sina okomplicerade verktyg eller expertis. Så du skapar KUNDER, DISTRIBUTÖRER LEVERANTÖRER in och formulär för att bli en framgångsrik affärsman med sin egen Internet-telefoni företaget och är i nivå med de stora telekomföretag samtidigt som hela världen VoIP minuter.

Vi har en högt utbildad personal för att säkerställa leverans av våra tjänster och tillfredsställelse besättning. All information som samlas in av ServerVoip.com är konfidentiell och skyddas för att förhindra obehörig åtkomst. Våra försäljningschefer kommer att råda via chatt, webb och telefon från måndag till fredag ​​från 07:30 till 15:00 pm (Bogota timme, Lima, Quito, UTC / GMT -5).

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att skapa och utveckla framgångsrika företag som bidrar till ekonomisk tillväxt genom att tillhandahålla internationella Internettjänster optimal teknisk kvalitet, backas upp av de bästa specialisterna i världen.

Öka prestige och internationellt erkännande för tillhandahållandet av tjänster av hög kvalitet, i spetsen för infrastruktur och enastående för kvalitet i service och utbildning av mänsklig talang.

För en tid sedan i provinsen Imbabura; två stora visionärer Franklin och Nelly bestämt sig för en bra idé: "Bevisa att Ibarra-Ecuador kan göra fantastiska saker". Och så började sin väg till framgång: genomförande i 2008, tjänste Hyra / hyra ServerVoip.com servrar; hjälpa människor och företag att skapa och utveckla sin egen verksamhet Internet Telephony (VoIP) och lämna med Alosip.com, att ge minuter för samtal över internet. På grund av den fortsatta tillväxten av dessa tjänster, beslutat att bilda sitt företag och lagligt registrerade namn: Matango Services Company Limited "ServiMatango CA". Startade sin verksamhet 2012 i syfte att tillhandahålla flera tjänster till privatpersoner och företag så att de kan skapa och utveckla sin egen verksamhet var som helst i världen. Det är anmärkningsvärt att, hyra servrar med VoipSwitch plattform för att genomföra Internetsamtal tjänsten, Det är ryggraden i företaget.

Lojalitet Disciplin solidaritet Social Responsibility engagemang Integrity Respect Tolerans Friska Långtids samexistens

Jag, Franklin Gurkor: "Jag vill visa mina landsmän, att vara framgångsrik i livet behöver inte emigrera till andra länder. Här i Ecuador eller i det land där de är bosatta med drivning, studie, beslutsamhet och entusiasm; med dem som sätter sig framåt när du är utomlands kan du uppnå stora saker ".

Beviljas sin VoIP DataCenter Vårt team

Vår historia:

Datacentret är den perfekta samarbetet mellan människor, maskiner och natur. I mer än tre år av planering och byggande med en budget på mer än 17 miljoner euro, teamet har uppnått målet att genomföra en miljövänlig datacenter, och samtidigt med superb teknik.

De byggnader som inrymmer servrarna i Europa och USA är datacenter grönare och byggdes som datalagring idé. Det strategiska läget i Centraleuropa och USA är de viktigaste fördelarna. Datacenter är idealiskt beläget för att garantera snabba svar på alla områden i Europa och Amerika anslutningar för alla kunder dra nytta av bästa kvalitet i de tjänster som erbjuds. Vidare, Byggnaden ligger i Europa är ett av de rikaste områdena i grundvattnet, Detta öppnar möjligheten att utföra en innovativ ServerVoIP, ekologiska och unika kylsystem naturligt.

Datacentret är inriktad på effektivitet och miljöhänsyn, säkerhet och tillgång till infrastruktur i bolaget. Därför, Det uppnår högsta möjliga integrerade säkerhetskoncept som garanterar datatillgänglighet. Laget ser övertygad om att infrastrukturen finns på alla tider med hög prestanda och felfri.

Data Center VoIP

Miljöskydd:

Data Center är de data som är mer energisparande och respektera miljön och därmed delvis kompensera för effekterna av den globala uppvärmningen. De element som används i datacentret är bäst i energibesparing, (Transformers, UPS-enheter och klimatheter). Klimatsystemet trycket kyls i stora rum med upp till 60% lägre energiförbrukning, och det installerade systemet har den bästa effektivitetsfaktorn på marknaden upp till 96%.

Dieselgeneratorer för reservkraftförsörjning i datacentret som arbetar med statliga motorer med MTU teknik, klassledande när det gäller utsläpp. De har de lägsta utsläppsvärdena enligt TA-Luft 1/2 (Tekniska anvisningar för ren luft, av det tyska miljöministeriet). Ett antal säkerhetsåtgärder dieselgeneratorer hjälpa till att förhindra något bränsle kommer ut i miljön, exempelvis under fyllning eller läckage.

ISO-certifiering 27001:

TÜV Saarland (Besiktning i Tyskland) datadock har certifierat som uppfyller ISO-standarden 27001. Datadock: är datacenter där servrarna är inrymt www.ServerVoip.com, enligt den internationella standarden ISO 27001. La norma ISO 27001 definieras kraven för att fastställa, genomförande, drift och övervakning av ett säkerhetsledningssystem av dokumenterad information (LIS för dess akronym på engelska ledningssystem för informationssäkerhet). Den eftertraktade TÜV ISO 27001 bekräftar användningen av en effektiv förvaltning av säkerhet för att skydda kunddata. Detta innebär att alla lagras och bearbetas i datadock uppgifter skyddas mot obehörig åtkomst eller skada.

Servidores VoIP med Voipswitch

Vi tillhandahåller de bästa för ditt företag eftersom IP-telefoni 2008 en todos los rincones del mundo!

DataCenter VoIP Hyr din val VoIP dedikerade servrar!

För hyra eller leasing av dedikerade servrar för Internet-telefoni (VoIP) Det är ServerVoIP med Voipswitch!

reporte telefonia por internet voip

Sie7e Den har starka skäl att framgångsrik entreprenör att starta eget företag VoIP Internet-telefoni!