Πουλάτε Λεπτά τηλεφωνίας VoIP?

Απελευθερώστε!!!... Πώληση VoIP προσδεδεμένα με το δικό της εταιρείας σας Τηλεφωνία Internet.

distribuidor VoIP

Γιατί Εργασία σε VoIP?

Η αγορά VoIP αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και γίνεται κυρίαρχη τεχνολογία που ήρθε για να μείνει. Σημαντική μείωση του κόστους και ρυθμίσεις για προχωρημένους που προσφέρουν και τις δύο οικιακούς και επιχειρηματικούς χρήστες είναι οι κύριοι παράγοντες της αγοράς.

Με την αύξηση του αριθμού των χρηστών του VoIP, να γίνει μεταπωλητής VoIP σημαίνει εισέρχεται σε μια αγορά έτοιμη για ταχεία επέκταση και ενδεχομένως να κερδίσουν μια καλή διαβίωση.

Επιλέξτε μεταπωλητή VoIP

και ακριβώς αυτό που κάνεις ...

Επειδή είναι Reseller, Διανομέα ή μεταπωλητή της VoIP πηγαίνει πολύ πιο πέρα ​​από. Είναι να σας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να αναπτύσσεται οικονομικά, expandirte επιχειρηματικά και κάτι πολύ σημαντικό: επαγγελματικά γίνει ανεξάρτητο.

Αυτό είναι, Διανομέας VoIP μπορεί να επιτύχει την πλήρη απασχόληση και την οικονομική ελευθερία, αν αποφασίσετε να ανεβείτε στο επόμενο βήμα ... τι? Η Escalon να γίνει ένας πάροχος VoIP ή Χονδρικής.

Δουλεύοντας ως VoIP Reseller ή Λεπτά Διανομέας αυτόματα να σας κάνει μεταπωλητή!
ΑΛΛΑ ...
Πάροχος VoIP να σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας στο Internet Τηλεφωνία Εταιρείας!

TR3S Λόγοι για να γίνει ανεξάρτητο

 • Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση χωρίς μεγάλες επενδύσεις ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ.

VoIP σας επιτρέπει να Provider προσφέρουν VoIP περισσότερες υπηρεσίες στους υπάρχοντες πελάτες και να κάνουν περισσότερα χρήματα. Η επιχείρησή σας έρχεται με μια ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει ένα διαισθητικό εργαλείο χρήστη, Διαχείριση Λογαριασμού, τιμές, υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη και άλλα στοιχεία που χρειάζεστε για να γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας VoIP.

 • Μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας τιμές VOIP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ.

Απόλυτη ελευθερία να επιλέξει φορείς που επιθυμούν να εγγυηθεί τις καλύτερες τιμές στην αγορά VoIP. Επειδή VoIP τιμές χονδρικής είναι εξαιρετικά χαμηλές, Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τεράστιο όφελος για τους πελάτες σας για την εμπορία σε τιμές λιανικής. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο κέρδος θα κάνετε, από τη στιγμή που είναι ελεύθερα να καθορίσουν προνομιακές τιμές για τις υπηρεσίες VoIP. Prodrás αναπτύξει μια στρατηγική τιμολόγησης, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων και της αγοράς, και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, δημιουργώντας αρκετές τιμές, σχέδια και τιμές προσφοράς.

 • Μπορείτε να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας χωρίς κωδικό ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Κατά τη δημιουργία της τηλεφωνικής εταιρείας, Πάρτε ένα δικό του server διαμορφωθεί VoipSwitch εύκολη στη χρήση πλατφόρμα για τη διαχείριση χονδρικής και λιανικής λογαριασμούς. Μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα, η χρήση του λογαριασμού, ενεργές κλήσεις, δικαιώματα, πάροχοι, διανομείς και περισσότερο από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet.

Απελευθερώστε!!!
Είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής VoIP Λεπτά

voIP μεταπωλητές

Δημιουργία και ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο Internet Τηλεπικοινωνίες (φωνής IP) ενώ πουλάτε λεπτά με το δικό σας τιμές για τους πελάτες για την κλήση σταθερά ή / και κινητά οπουδήποτε στον κόσμο με VoIP!

Επειδή πάροχο VoIP είναι ...

Σας επιτρέπει να πωλούν Χονδρικής λεπτά για IP τηλεφωνία, επειδή δική σας επιχείρηση όπερες κλήση.

τώρα, Οι άλλες πτυχές που σχετίζονται με μεγαλύτερες διευκολύνσεις για τους πελάτες σας, empresas, επιχειρήσεις ή ιδιωτικές κατοικίες, όπως Χονδρικό κυκλοφορίας, Λιανεμποριο, Τηλεκάρτες, callshop, Μεταπωλητές και περισσότερα; είσθε 100% ανεξάρτητη για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με Servervoip VoipSwitch.

Η εταιρεία σας VoIP Telephony έχει σχεδιαστεί για να διαχειριστείτε, monitorees προσπάθειες και απλά εργαλεία ή εμπειρία.

γενών ΠΕΛΑΤΕΣ,
Σύνδεση ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ,
σχήμα ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ

voip μεταπωλητή ip

Πάροχος λεπτά VoIP Χονδρικό Αγορές ...

χονδρικών υπηρεσιών τερματισμού a-z

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ VOIP A-Z

Συνεργασία με εταιρείες σε όλο τον κόσμο και τους φορείς VoIP προσφέρουν αμέτρητες διαδρομές σας επιτρέπει να τελών τερματισμού VoIP AZ με χονδρική υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς την κυκλοφορία σας για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες τους να πάρει την ποιότητα της κλήσης προς όλους τους προορισμούς. Τα Χονδρικό σχέδια σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των μεγάλων επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου και των καταναλωτών της VoIP χονδρικής παροχής υπηρεσιών.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ VOIP

Ανεξαρτησία Πάροχος VoIP επιτρέπει επίσης να πωλούν λιανικής Καταγγελία VoIP, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής και ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να παρέχει άμεση και κανονική διαδρομές CLI, το καθένα με διαφορετικά επίπεδα ποιότητας και τιμές για τους πελάτες-Ω προορισμούς, cabinas, locutorios, νοικοκυριά, και τα λοιπα.

τερματισμού λιανικής voip

Business VoIP

VOIP ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

VoIP δημιουργεί διαδρομές με όλα τα χαρακτηριστικά της επικοινωνίας για τις μεγάλες επιχειρήσεις που κάνουν κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα από τη χώρα του και τον κόσμο. κορμούς SIP δημιουργεί αξιόπιστη και οικονομικά αποτελεσματική φωνής και δεδομένων πάνω από ένα ισχυρό λύσεις δικτύου για την επικοινωνία των επιχειρήσεων πιο παραγωγική και πιο εύκολο να χειριστεί.

Δυνατότητες Δημιουργώντας τη δική σας επιχείρηση VoIP είναι ατελείωτες ...

Με τη δική σας επιχείρηση VoIP επεκτείνει την υπηρεσία σας σε οποιοδήποτε προορισμό, σε οποιαδήποτε χώρα.

παράθυρα servidor 2008

Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση πωλεί τηλεπικοινωνίες και IP τηλεφωνία ή Voice over Internet πελατών, νοικοκυριά, εταιρείες ή επιχειρήσεις όχι μόνο στην πόλη σας.

 • Ίδια Μάρκα White σας:

  Με αυτό το σύστημα, Αν είστε ένας διανομέας ή μεταπωλητή, δεν θα πρέπει να εργάζονται για μια άλλη εταιρεία engrandecer, αλλά για να τοποθετήσετε το δικό σας εμπορικό σήμα!

 • Εργαλεία «όλα σε ένα»:

  Όλες οι ενότητες για την κυκλοφορία, τιμές, κλήση, διανομείς ή μεταπωλητές, τους πελάτες και τους προμηθευτές να ελέγχουν και να αγγίξει από οπουδήποτε!

 • Χωρίς μεγάλες επενδύσεις:

  Με μια μικρή επένδυση μπορείτε να βάλετε την επιχείρησή του τηλεφώνου σας από την άνεση του σπιτιού σας και να αρχίσετε να κερδίζετε περισσότερα χρήματα.

 • Απεριόριστη κίνηση VoIP:

  Απόλυτη ελευθερία να επιλέγουν τους μεταφορείς που θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας τιμές VoIP και τα κέρδη για τους πελάτες και τους προμηθευτές στην αγορά.

 • υψηλότερη % κέρδη:

  Δημιουργήστε το δικό σας τιμές και να διαχειριστείτε τα δικά σας κέρδη! Δεν είναι πλέον μόνο ένα πίνακα ελέγχου, αλλά ένα πλήρες λογισμικό διαχείρισης VoIP.

 • Το δικό του server VoIP:

  Έχετε έναν Windows Server 2008 στα ισπανικά με πλατφόρμα VoipSwitch για τη διαχείριση όλων των υπηρεσιών της εταιρείας σας Telefonia IP.

 • πελάτες, Φορείς, μεταπωλητές:

  δημιουργεί πελατών, προμηθευτές ή μεταπωλητές για λεπτά VoIP σας και παρέχει σε όλους τους χρήστες της Εταιρείας για την πραγματοποίηση κλήσεων ή διανέμουν λεπτά σας.

 • Τιμές πιο ανταγωνιστική:

  Όντας ένα χονδρικό προμηθευτή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να δημιουργήσετε τις δικές σας τιμές και τα πωλούν στις καλύτερες τιμές για τους πελάτες σας.

 • Χονδρικό / χονδρικής παροχής:

  Απευθύνεται σε φορείς παροχής υπηρεσιών VoIP και πελάτες λιανικής, που απαιτούν υψηλής ποιότητας υφάσματα σε προσιτές τιμές VoIP Α-Ω.

Μπορείτε μεταπωλητή ή διανομέα Λεπτά VoIP?

Παραγγελία τώρα

μεταπωλητές VoIP

Αυτή είναι η ευκαιρία να είναι αφεντικό του εαυτού σας ...

Ανάπτυξη μιας επιχείρησης + είναι κερδοφόρα Παγκόσμια Λεπτά πάροχος, επιτευχθεί η οικονομική ανεξαρτησία σας και να έχουν τη δική τους μεταπωλητές ή διανομείς της VoIP Λεπτά σας

σε μόλις 24 ώρες μπορεί να γίνει ένα VoIP Telephony @ Empresari. γιατί?...

Όπως μεταπωλητή ή διανομέα Λεπτά έχουν ήδη μια καθιερωμένη χαρτοφυλάκιο του πελάτη και θα είναι πολύ πιο εύκολο να επεκτείνει IP Υπηρεσία φωνής σας.

INDEPENDIZARTE, Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας τιμές και να διαχειριστείτε τα δικά σας κέρδη! Δεν είναι πλέον μόνο ένα πίνακα ελέγχου, Έχετε ένα πλήρες λογισμικό VoIP Διαχείρισης.

Δεν Περισσότερα Portales, Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε Πλατφόρμα VoipSwitch σας

 • απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

  Πρόσβαση ανά χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης

 • λογισμικό VoIPSwitch

  πλατφόρμα διαχείρισης IP τηλεφωνίας

 • Ποικιλία των Servers

  Ευρεία υπηρεσιών και της κυκλοφορίας VoIP

 • Τιμές Ελέγχου και Λεπτά

  Καθορισμός του κόστους και της κατανάλωσης contrala

 • χαρτοφυλακίου πελατών

  Ορίστε διαφορετικούς τύπους χρηστών

 • Portfolio προμηθευτή

  Αρκετοί φορείς την ίδια στιγμή

 • VoIP εξοπλισμού σύνδεσης

  Διαμορφώστε οποιοδήποτε υλικό για φωνή ip

 • Τηλεφωνικές κάρτες Υπηρεσία

  Μοιράστε το δικό σας τηλεκάρτες

 • Πύλη και VsPortal

  Πάνελ των καταναλωτών και την ιστορία του πελάτη

 • Ηλεκτρονικές Πληρωμές

  Κάντε χρεώσεις από OnlineShop

 • Ηλεκτρονική τιμολόγηση

  Θέματα που το νομοσχέδιο / τιμολογεί τις υπηρεσίες σας

 • Συνομιλία Υπηρεσία, SMS o DID

  Περιλαμβάνει πολλές επιλογές για την υπηρεσία VoIP σας

 • κλήση Παρακολούθηση

  Contrala τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις

 • CallShop Υπηρεσία

  Παρέχει λεπτά περίπτερα ή αίθουσες

 • Δίκτυο Συνεργατών

  Στερεοχημικός Μεταπωλητές μου, ΙΙ και ΙΙΙ με τη δική του ιστοσελίδα της

και, Τι άλλο πάροχο οφέλη VoIP Μπορείτε να πάρετε Ον?

παροχέα VoIP

Για να ξεκινήσετε μια κλήση των επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο, Δεν χρειάζεται να επενδύσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, με μόνο μια μικρή επένδυση και καλές συμβουλές, είναι δυνατόν να εισέλθουν στην αγορά.

ένα Επιχειρηματίας-Business Η επιτυχία σε VoIP:

 1. Προσδιορίστε αυτή επιχειρηματική ευκαιρία στην τηλεφωνία, ενώ άλλοι αφήσει έξω.
 2. Γνώρισε άτομα (μεταπωλητές) ότι μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε στην επιχείρησή σας.
 3. Όχι μόνο παρέχει μια υπηρεσία τηλεφωνίας ... που ενώνει την οικογένεια, φίλους και s.

και πάνω απ 'όλα ...

τρόπους σας δικές Οι μεταπωλητές του δικτύου ή διανομείς οπουδήποτε στον κόσμο και έτσι, τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της εταιρείας σας θα φτάσει σε κάθε γωνιά.

Empresari μας ΕΝΤΑΛΜΑ @ s VoIP Υπηρεσία

Υπάρχουν αρκετές διεθνείς πελάτες που χρησιμοποιούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας μας να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση pon Τηλεφωνία Internet (VoIP) με καλά αποτελέσματα ... Με εργαλεία «ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ» Λογισμικό VoipSwitch πήγε από VoIP μεταπωλητές ή διανομείς λεπτά για να γίνει Empresari @ s τηλεπικοινωνιών!

Θέλω να πάροχο VoIP Λεπτά, ΤΩΡΑ >

Παραγγελία τώρα

Τι είναι το λογισμικό VoIP Telephony για την Εταιρεία σας?

λογισμικό Voipswitch εγκατασταθεί σε Windows Server 2008, και σε ορισμένους διακομιστές (μια άλλη σειρά) windows Server 2012.

έκδοση VoipSwitch 2.0.0.980.

VoIP Reseller θα γίνει παγκόσμιος προμηθευτής.

Voipswitch έχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για τον Internet τηλεφωνική υπηρεσία. Θα πρέπει να διαχειριστείτε τις ιδιότητες διαχειριστή, πίνακες και softphones για την επικοινωνία. Así; Voip Switch σας δίνει την καλύτερη εμπειρία του Internet στις τηλεπικοινωνίες. Πρόκειται για μια απίστευτη πλατφόρμα.

server-voip-διακόπτη

Όντας Provider Λεπτά κόσμος είναι πλέον δυνατή με το διακομιστή και πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα της αγοράς. ServerVoIP καθιστά δυνατή -πλήρως garatizado- Έτσι, αυτό που οδηγεί χωρίς τεχνικές γνώσεις, επιτρέποντάς σας να αρχίσουν να εργάζονται από την άνεση του σπιτιού σας και να κάνετε τα χρήματα αμέσως.

διαβάστε περισσότερα >

Operadora-voip-μεταπωλητή

σε μόλις 24 ώρες μπορεί να γίνει ένα VoIP Telephony @ Empresari
γιατί?...
Όπως μεταπωλητή ή διανομέα Λεπτά έχουν μια καθιερωμένη χαρτοφυλάκιο του πελάτη και θα είναι πολύ πιο εύκολο να επεκτείνει IP Υπηρεσία φωνής σας

server-voip-μεταπωλητή

VoIP μεταπωλητή, Κοιτάξτε το δυναμικό θα πρέπει να είναι πάροχο VoIP ...

αίτημα του server VoIP

por ip τηλεφωνία μέσω internet

Ένα έργο VoIP Reseller με ένα μόνο λεπτά πάροχο
ενώ
Business VoIP λειτουργεί με multi-vendor IP

και είναι ακριβώς αυτό που κάνετε με VOIP SERVER ...

Για τους χρήστες σας, Εξοικονόμηση χρημάτων σε μηνιαία έντυπο τηλέφωνο όταν καλούν σταθερά και κινητά τηλέφωνα και από οπουδήποτε στον κόσμο είναι απόλυτη προτεραιότητα.

Και αν υπάρχει EMPPRESAS που προσφέρουν χαμηλό κόστος για ell @ s να επικοινωνούν με την οικογένεια, τους φίλους ή τους λόγους απολύτως OK πληρώσουν για την υπηρεσία!!!

και πώς μπορείτε να τους βοηθήσει?...

Με τη δική σας VOIP server έχετε ένα ουράνιο τόξο των δυνατοτήτων για την επίλυση των αναγκών των πελατών σας. πρακτικά, VoIP σταφίδες Provider είναι το χαρτοφυλάκιο των διανομέων σε όλο τον κόσμο Λεπτά; δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχουν ένα μεγάλο δίκτυο των φορέων για έναν ή περισσότερους στόχους.

έτσι μπορεί να:

 • Δημιουργήστε το δικό σας τιμές,
 • Σχεδιάστε το δικό σας σχέδια,
 • Λεπτό διανομή των δικών περίπτερα ή αίθουσες σας,
 • Πουλήστε το δικό σας τηλεκάρτες (τηλεφωνική κάρτα),
 • Διαχειριστείτε το εισόδημά σας!

Διότι όχι μόνο έχετε έναν πίνακα ελέγχου για VoIP Reseller, Έχετε ένα πλήρες λογισμικό IP Τηλεφωνίας Διαχείρισης (Voip).

"Proveemos de los mejores Servidores VoIP con VoIPSwitch para su Empresa de Telefonía IP desde el año 2008 en todos los rincones del mundo"

Ίδια εταιρεία τηλεφωνίας μέσω Διαδικτύου σας με VoipSwitch

server-to-διανομέα-voip

αίτημα του server VoIP

Απλά πρέπει να αναλάβει δράση και να EMPRENDER!


- VoIP εξυπηρετητή incluye VIDEOS TUTORIALES FULL HD σε απευθείας σύνδεση σχετικά με τη διαχείριση της πλατφόρμας που θα σας κάνει έναν εμπειρογνώμονα -

bonus-μεταπωλητή-voip

ΔΩΡΕΑΝ: Το κεφάλαιο του βιβλίου και Discover μου

Πόσα χρήματα μπορείτε να κάνετε με το VoIP?

μυστικότητα Οι πληροφορίες σας είναι 100% segura con nosotros y nunca será compartida.

μερίδιο στην:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Ακολουθήστε μας στο:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinrssyoutubevimeotumblr