¿Vendes Minutos para Telefonía VoIP?

mbebasake!!!... Sell VoIP untethered karo perusahaan dhewe Internet Telephony Panjenengan.

Distribuidor VoIP

Apa Work in VoIP?

Pasar VoIP akeh kanthi cepet lan wis dadi teknologi ide sing kene kanggo tetep. Ahorros de costes considerables y ajustes avanzados que ofrece tanto a usuarios residenciales y de negocios son los principales impulsores del mercado.

Con el aumento en el número de usuarios de VoIP, convirtiéndose en un revendedor de VoIP significa entrar en un mercado a punto para una rápida expansión y potencialmente ganar una buena vida.

seleccionar distribuidor voip

y es exactamente lo que TÚ haces...

Porque ser Revendedor, Distribuidor o Reseller de VoIP va mucho más allá. Es darte la oportunidad de seguir creciendo económicamente, expandirte empresarialmente y algo muy importante: INDEPENDIZARTE LABORALMENTE.

Así es, el Distribuidor VoIP puede alcanzar total libertad laboral y financiera si decide subir el siguiente escalón... ¿cuál? The Escalón dadi panyedhiya VoIP utawa Grosir.

Makarya minangka VoIP Reseller utawa Minutes Distributor otomatis nggawe sampeyan pengecer!
Nanging ...
Provider VoIP dadi ngijini sampeyan nggawe dhewe Internet Telephony Company!

TR3S Alasan dadi sawijining

  • Sampeyan bisa miwiti bisnis dhewe tanpa investasi gedhe lan watesan.

VoIP ngijini sampeyan kanggo dadi tawaran VoIP Provider layanan liyane kanggo pelanggan sing wis ana lan nggawe dhuwit. Bisnis nerangake karo solusi turnkey sing kalebu alat intuisi pangguna, Manajemen akun, tarif, layanan, technical support lan unsur sing kudu dadi hebat VoIP sukses.

  • Sampeyan bisa ngeset dhewe SERVICES tarif VoIP Panjenengan TO ngedol.

Total kabebasan milih pelaku usaha sing pengin njamin tarif paling ing VoIP pasar. Amarga VoIP wholesale arang banget kurang, Sampeyan bisa generate entuk manfaat ageng kanggo pelanggan kanggo marketing kanggo prices toko. Supaya sampeyan bisa mutusake carane akeh MediaWiki nggawe, wiwit sampeyan bebas pesawat tarif disenengi kanggo layanan VoIP. Prodrás berkembang strategi reregan, sing cocog karo kabutuhan bisnis lan pasar, lan narik kawigaten luwih pelanggan, nggawe sawetara prices, plans lan tarif promosi.

  • Sampeyan bisa ngatur bisnis tanpa kode utawa PROGRAMMING.

Nalika nggawe perusahaan telpon, njaluk server dhewe diatur VoipSwitch gampang kanggo nggunakake platform kanggo ngatur akun borongan lan toko. Sampeyan bisa ngontrol pancen kabeh, nggunakake akun, telpon aktif, Fees, panyedhiya, distributor lan liyane saka piranti disambungake menyang Internet.

mbebasake!!!
Iku panyedhiya global VoIP Minutes

Pedagang VoIP

Nggawe lan ngembangaken bisnis Internet Telekomunikasi (voz IP) nalika sampeyan sade menit karo tarif dhewe kanggo pelanggan kanggo nelpon tetep lan / utawa seluler ngendi wae ing donya karo VoIP!

Amarga Provider VoIP dadi ...

Nanging ngidini sampeyan kanggo ngedol menit Grosir IP telephony amarga sinetron bisnis nelpon.

saiki, wis aspèk gadhah fasilitas luwih kanggo pelanggan, perusahaan, bisnis utawa omah-omahé kaya Grosir Lintas, Toko, nelpon Cards, Callshop, Pedagang lan liyane; sampeyan 100% sawijining kanggo miwiti bisnis dhewe karo Servervoip VoipSwitch.

Company Panjenengan VoIP Telephony dibangun kanggo ngatur, monitorees efforts lan pribadi ringan utawa kaahlian.

genera pelanggan,
mlebu Ing supplier,
wangun distributor

VoIP pengecer ip

Provider menit VoIP Pasar Grosir ...

mandap barang a-z

Pagawean Grosir VoIP A-Z

Partnering karo perusahaan dunya lan operator VoIP kurban kaetung rute ngijini sampeyan kanggo tarif mandap VoIP AZ karo barang kualitas dhuwur. Constantemente puede monitorear su tráfico para asegurar que sus clientes obtengan la calidad de la llamada a todos los destinos. Sus planes Wholesale están diseñados para satisfacer las necesidades de grandes comercializadores y consumidores del servicio VoIP al por mayor.

TERMINACION VOIP RETAIL

Su independencia como Proveedor VoIP también te permite vender Terminación VoIP minorista, ofreciendo alta calidad de voz y tarifas competitivas. Puedes proporcionar rutas CLI directa y normales, cada una con diferentes niveles de calidad y tarifas de destinos AZ para clientes, cabinas, locutorios, hogares, etc.

terminacion voip retail

voip para negocios

VOIP PARA NEGOCIOS

VoIP nggawe rute karo kabeh fitur komunikasi kanggo perusahaan gedhe sing nggawe telpon kanggo landlines lan sel telpon saka negara lan donya. trunks SIP nggawe dipercaya lan biaya efektif swara lan data liwat siji solusi jaringan sehat lan kuat kanggo komunikasi perusahaan liyane produktif lan luwih gampang kanggo nangani.

Kemungkinan saka Nggawe Business VoIP dhéwé iku telas ...

Kanthi bisnis VoIP dhewe ngembang layanan kanggo panggonan sembarang, ing negara endi wae.

windows servidor 2008

Mulai perusahaan dhewe sadean telekomunikasi lan IP telephony utawa Voice liwat pelanggan Internet, hogares, perusahaan utawa bisnis ora mung ing kutha.

  • Panjenengan Brand Putih dhéwé:

    Kanthi sistem iki, Yen distributor utawa pengecer, sampeyan ora bakal bisa digunakake kanggo engrandecer perusahaan liyane, nanging posisi account jeneng dhewe!

  • Tools "Kabeh ing siji":

    Kabeh modul kanggo lalu lintas, tarif, telpon, distributor utawa Pedagang, pelanggan lan supplier kanggo ngontrol lan tutul saka ngendi wae!

  • Tanpa investasi gedhe:

    Kanthi investasi cilik sampeyan bisa sijine bisnis telpon saka comfort saka ngarep lan miwiti entuk dhuwit liyane.

  • lalu lintas VoIP Unlimited:

    Total kabebasan milih pelaku usaha sing pengin nggawe tarif VoIP dhewe lan bathi kanggo pelanggan lan supplier ing pasar.

  • luwih % pangentukan:

    Nggawe tarif dhewe lan ngatur pangentukan dhewe! Ora mung ana ing panel kontrol, nanging Software Manajemen VoIP lengkap.

  • server VoIP dhewe:

    Dispones de un Windows Server 2008 en español con Plataforma VoIPSwitch para la gestión de todos los servicios de tu Empresa de Telefonia IP.

  • Clientes, Carriers, Resellers:

    Genera clientes, proveedores o resellers para tu Empresa VoIP y provee minutos a todos los usuarios para que realicen llamadas o distribuyan tus minutos.

  • Tarifas Más Competitivas:

    Al ser un Proveedor al por Mayor puedes darte el lujo de crear tus propias tarifas y venderlas con los mejores precios para tus clientes.

  • Wholesale/Proveedor al Por Mayor:

    Dirigido a los proveedores de servicios de VoIP y clientes al por menor, que exigen gran calidad de terminación AZ VoIP a precios asequibles.

Eres Reseller o Distribuidor de Minutos VoIP?

ordena ahora

resellers voip

Esta es la OPORTUNIDAD para ser TU PROPIO JEFE…

Mbangun Business + kang duwe bathi Minutes panyedhiya global, entuk kamardikan financial lan duwe Pedagang dhewe utawa distributor VoIP Minutes

mung 24 jam bisa dadi VoIP Telephony @ Empresari. Apa?...

Minangka pengecer utawa distributor Minutes wis duwe portofolio customer mantep lan bakal akeh luwih gampang kanggo nggedhekake IP Service Voice.

dadi sawijining, Nanging ngidini sampeyan kanggo nggawe tarif dhewe lan ngatur pangentukan dhewe! Ora mung ana ing panel kontrol, Sampeyan duwe Software Manajemen VoIP lengkap.

No More Portales, Saiki sampeyan bisa ngatur Platform VoipSwitch Panjenengan

  • Remote desktop

    Akses saben pangguna lan sandhi

  • Software VoIPSwitch

    platform Management IP telephony

  • Macem-macem server

    layanan Wide lan lalu lintas VoIP

  • Tarif Control lan Minutes

    Netepake biaya lan contrala konsumsi

  • Portfolio klien

    Setel macem-macem jinis kedhaftar

  • Supplier Portfolio

    Saperangan pelaku usaha ing wektu sing padha

  • Nyambungake VoIP Equipment

    Ngatur hardware sembarang kanggo ip swara

  • Cards Service Nelpon

    Disebaraké SIM panggilan dhewe

  • Portal lan VsPortal

    Panel konsumen lan Sajarah customer

  • pembayaran online

    Priksa biaya dening Onlineshop

  • tagihan Elektronik

    Masalah Bill / Invoice layanan

  • Service Chat, SMS o DID

    Iku kalebu sawetara opsi kanggo layanan VoIP Panjenengan

  • ngawasi telpon

    mlebu lan telpon metu Contrala

  • CallShop Service

    Menehi menit booths utawa Panti

  • Dealer Network

    Configura Pedagang aku, II lan III karo portal dhewe

Y, ¿Qué Otros Beneficios Consigues Siendo Proveedor VoIP?

proveedor voip

Para iniciar un negocio de llamadas por internet, no se necesita invertir grandes cantidades de dinero, solo con una pequeña inversión y una buena asesoría, es posible incursionar en este mercado.

Un Emprendedor-Empresario de Éxito en VoIP:

  1. Sabe identificar esta oportunidad de negocio en telefonia, mientras otros la dejan escapar.
  2. Conoce a las personas (resellers) que le pueden ayudar a alcanzar el éxito en su negocio.
  3. No sólo brinda un Servicio de Telefonía... está uniendo a familiares, amig@s y negocios.

y sobre todo...

Formas tu Propia Red de Resellers o Distribuidores en cualquier lugar del mundo y así, los servicios de telecomunicación de tu empresa llegarán a todos los rincones.

Kita Empresari njamin @ s Service VoIP

Ana sawetara pelanggan internasional nggunakake layanan komunikasi terpadu kita kanggo miwiti perusahaan dhewe marang Telephony Internet (VoIP) karo asil apik ... Kanthi pribadi "ALL IN ONE" Software VoipSwitch lunga saka VoIP Pedagang utawa Distributors menit kanggo dadi Empresari @ s telekomunikasi!

Aku pengin dadi Provider VoIP Minutes, SAIKI >

ordena ahora

Apa Software VoIP Telephony kanggo Company Panjenengan?

lunak Voipswitch diinstal ing Windows Server 2008, lan ing sawetara server (sawetara liyane) Windows server 2012.

versi VoipSwitch 2.0.0.980.

VoIP Reseller bakal dadi Supplier Global.

Voipswitch wis kabeh pribadi sing perlu kanggo layanan telpon Internet. Sampeyan kudu ngatur situs Administrator, Sambung lan softphones kanggo komunikasi. supaya; VoIP Ngalih menehi pengalaman Internet paling apik ing telekomunikasi. Iku platform luar biasa.

server-VoIP-ngalih

Kang Provider Minutes World saiki bisa karo server lan platform pasar paling lengkap. ServerVoIP ndadekake iku bisa garatizado -fully- supaya apa sing drive tanpa kawruh technical, lo que te permite empezar a trabajar desde la comodidad de tu casa y ganar dinero al instante.

Leer más >

operadora-voip-reseller

mung 24 jam bisa dadi VoIP Telephony @ Empresari
Apa?...
Como Reseller o Distribuidor de Minutos tienes una cartera establecida de clientes y te será mucho más fácil expandir tu servicio de Voz IP

server-voip-reseller

RESELLER VoIP, Mira el potencial que tienes para Ser Proveedor VoIP...

solicitar servidor voip

telefonia por internet ip

Un Reseller VoIP trabaja con un Sólo Proveedor de Minutos
mientras que
Un Empresario VoIP trabaja con múltiples Proveedores IP

y es precisamente lo que TÚ haces con un SERVER VOIP...

Para tus usuarios, AHORRAR DINERO en la planilla telefónica mensual cuando llaman a teléfonos fijos y celulares desde y hacia cualquier lugar del mundo es una absoluta PRIORIDAD.

Y si hay EMPPRESAS que ofrezcan bajos costos para que ell@s se comuniquen con familiares, amigos o por motivo de negocios absolutamente PAGARÁN MUY BIEN POR EL SERVICIO!!!

y Cómo Puedes Ayudarlos?...

Con tu propio SERVIDOR VOIP tienes un arcoiris de posibilidades para solucionar las necesidades de tus CLIENTES. Prácticamente, siendo Proveedor VoIP pasas a la cartera de Distribuidores de Minutos a escala mundial; brindándote la posibilidad de tener una AMPLIA RED DE CARRIERS para UNO O VARIOS DESTINOS.

Así puedes:

  • Crear tus propias tarifas,
  • Diseñar tus propios planes,
  • Distribuir tus propios minutos a cabinas o locutorios,
  • Jual SIM panggilan dhewe (kertu panggilan),
  • Ngatur pangentukan dhewe!

Amarga ora mung sampeyan duwe kontrol panel kanggo VoIP Reseller, Sampeyan duwe Software IP Telephony Management lengkap (VoIP).

"We nyedhiyani paling Server VoIP karo VoipSwitch IP perusahaan telephony wiwit 2008 ing saben sudhut ing donya"

perusahaan telephony Internet dhéwé karo VoipSwitch

server-kanggo-VoIP pengecer

solicitar servidor voip

Sampeyan mung kudu njupuk tindakan lan EMPRENDER!


- server VoIP iku kalebu TUTORIAL VIDEOS FULL HD online ing nangani platform sing bakal nggawe sampeyan Expert -

bonus-pengecer-VoIP

FREE: Bab saka buku lan Discover

Carane akeh dhuwit sampeyan bisa nggawe karo VoIP?

privasi Informasi punika 100% aman karo kita lan ora bisa dienggo bareng.

nuduhake ing:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Follow us on:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinrssyoutubevimeotumblr