Ets Reseller VoIP o Distribuïdor de Minuts?

Allibera't!!!... Ven VoIP sense Lligams amb el teu Pròpia Empresa de Telefonia per Internet.

distribuïdor voip

Per què Treballar en VoIP?

El mercat de VoIP està creixent ràpidament i s'està convertint en una tecnologia dominant que va arribar per quedar-se. Estalvis de costos considerables i configuració avançada que ofereix tant a usuaris residencials i de negocis són els principals impulsors del mercat.

Amb l'augment en el nombre d'usuaris de VoIP, convertint-se en un revenedor de VoIP significa entrar en un mercat a punt per a una ràpida expansió i potencialment guanyar una bona vida.

seleccionar distribuïdor voip

i és exactament el que TU fas ...

Perquè ser distribuïdor, Distribuïdor o Reseller de VoIP va molt més enllà. És donar-te l'oportunitat de seguir creixent econòmicament, expandir empresarialment i una cosa molt important: independitzar laboralment.

així és, el Distribuïdor VoIP pot arribar total llibertat laboral i financera si decideix pujar el següent esglaó ... ¿quin? El Escalon de Esdevenir un WHOLESALE o PROVEÏDOR VoIP.

Treballar com Reseller o Distribuïdor de Minuts VoIP et converteix AUTOMÀTICAMENT en revenedor!
PERÒ ...
Ser proveïdor VoIP et permet CREAR teva pròpia Empresa de Telefonia per Internet!

TR3S Raons per independitzar

 • Pots començar el teu propi negoci sense GRANS INVERSIONS I LIMITACIONS.

Ser proveïdor VoIP et permet oferir més serveis VoIP als teus clients actuals i guanyar més diners. La teva empresa ve amb una solució clau en mà que inclou una eina intuïtiva d'usuari, gestió de comptes, tarifes, serveis, suport tècnic i altres elements que necessites per convertir-te en un reeixit empresari de VoIP.

 • Pots configurar les teves pròpies tarifes PER VENDRE SERVEIS VOIP.

Total llibertat per escollir els carriers que desitgis per garantir les millors tarifes de VoIP al mercat. A causa que els preus VoIP a l'engròs són extremadament baixos, pots generar un benefici enorme als teus clients per la seva comercialització a preus al detall. Fins teva pots decidir la quantitat de beneficis que facis, ja que ets lliure d'establir les teves tarifes preferents per als serveis de VoIP. Prodrás desenvolupar una estratègia de preus, que s'adaptin a les necessitats de negoci i de mercat, i atraure més clients, creant diverses preus, plans i tarifes promocionals.

 • Pots gestionar la teva Negoci sense CODIS o PROGRAMACIÓ.

En crear la teva empresa de telefonia, obtens un server propi configurada la plataforma voipswitch fàcil d'utilitzar per a l'administració de comptes wholesale i retail. Pot controlar absolutament tot, l'ús del compte, les trucades actives, les tarifes, els proveïdors, teus distribuïdors i molt més des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

alliberar!!!
Sent Proveïdor Mundial de Minuts VoIP

VoIP revenedors

Creant i Desenvolupant la teva pròpia empresa de Telecomunicacions per Internet (veu IP) mentre vens minuts amb les teves pròpies tarifes perquè clients truquin a fixos i / o mòbils de qualsevol lloc del món amb VoIP!

Perquè ser proveïdor VoIP ...

Et permet comercialitzar A L'ENGRÒS Minuts per a Telefonia IP perquè operes teu propi negoci de trucades.

ara bé, tens altres aspectes associats amb més facilitats per als teus clients, empresas, negocis o llars com són Wholesale Traffic, Retail, Calling Cards, Callshop, Resellers i més; ets 100% independent per iniciar el teu propi negoci amb Servervoip VoIPSwitch.

El teu Empresa de Telefonia VoIP està dissenyada perquè administris, gestions i monitorees les seves eines sense complicacions o coneixements tècnics.

gèneres CLIENTS,
ingressa PROVEÏDORS,
forma DISTRIBUÏDORS

VoIP revenedor ip

Un Proveïdor de Minuts VoIP a Per Major Comercialitza ...

terminacion wholesale a-z

ACABAMENT WHOLESALE VOIP A-Z

Associar-te amb companyies de tot el món i operadors de Rutes VoIP et permet oferir innombrables tarifes amb Terminació VoIP AZ a l'engròs d'alta qualitat. Constantment pot monitoritzar el seu trànsit per assegurar que els seus clients obtinguin la qualitat de la crida a totes les destinacions. Els seus plans Wholesale estan dissenyats per satisfer les necessitats de grans comercialitzadors i consumidors del servei VoIP a l'engròs.

ACABAMENT VOIP RETAIL

La seva independència com Proveïdor VoIP també et permet vendre Terminació VoIP minorista, oferint alta qualitat de veu i tarifes competitives. Pots proporcionar rutes CLI directa i normals, cadascuna amb diferents nivells de qualitat i tarifes de destins AZ per a clients, cabinas, locutoris, llars, etc..

terminacion voip retail

voip per a negocis

VOIP PER NEGOCIS

Crea Rutes VoIP amb totes les funcions de comunicació per a les grans empreses que realitzen trucades a fixos i mòbils del seu país i del món. Crea troncals SIP fiables i rendibles amb veu i dades a través d'una sola xarxa robusta perquè les solucions de comunicació de l'empresa siguin més productives i fàcils de manejar.

Les Possibilitats de Crear el teu Propi Negoci VoIP són infinites ...

Amb el teu propi negoci VoIP teu servei s'expandeix a qualsevol destinació, en qualsevol país.

servidor windows 2008

Inicia la teva pròpia empresa de telecomunicacions i ven Veu IP o Telefonia per Internet a clients, llars, empreses o negocis no només a la teva localitat.

 • El teu Pròpia Marca Blanca:

  Amb aquest sistema, si ets distribuïdor o reseller, no estaràs treballant per engrandir una altra empresa, sinó per posicionar el teu propi nom comercial!

 • Eines "Tot en Un":

  Tots els mòduls per a trànsit, tarifes, trucades, distribuïdors o resellers, clients i proveïdors per a control i contacte des de qualsevol lloc!

 • Sense Grans Inversions:

  Amb una petita inversió pots posar el teu negoci de telefonia en marxa des de la comoditat de casa teva i començar a guanyar més diners.

 • Trànsit Veu IP Il limitat:

  Total llibertat per escollir els CARRIERS que vulguis creant les teves pròpies tarifes VoIP i guanys per a clients i proveïdors en el mercat.

 • majors % guanys:

  Crea les teves pròpies tarifes i maneja les teves pròpies guanys! Ja no només tens un panell de control, sinó un Programari complet d'administració VoIP.

 • Servidor VoIP Propi:

  Disposes d'un Windows Server 2008 en espanyol amb Plataforma VoIPSwitch per a la gestió de tots els serveis de la teva Empresa de Telefonia IP.

 • Clientes, els transportistes, Resellers:

  genera clients, proveïdors o resellers per a la teva empresa VoIP i proveeix minuts a tots els usuaris perquè realitzin trucades o distribueixin els teus minuts.

 • Tarifes Més Competitives:

  En ser un Proveïdor al per Major pots donar-te el luxe de crear les teves pròpies tarifes i vendre-les amb els millors preus per als teus clients.

 • Wholesale / Proveïdor al Per Major:

  Dirigit als proveïdors de serveis de VoIP i clients al detall, que exigeixen gran qualitat de terminació AZ VoIP a preus assequibles.

Ets Reseller o Distribuïdor de Minuts VoIP?

ordena ara

VoIP revenedors

Aquesta és la OPORTUNITAT per a ser TEU PROPI CAP ...

Desenvolupar un Negoci + rendible sent Proveïdor Mundial de Minuts, assolir el teu independència econòmica i tenir els teus propis Resellers o Distribuïdors de Minuts VoIP

en només 24 hores pots convertir-te en un Empresari @ de Telefonia VoIP. Per què?...

Com Reseller o Distribuïdor de Minuts ja tens una cartera establerta de clients i et serà molt més fàcil expandir teu servei de Veu IP.

independitzar, permet crear les teves pròpies tarifes i controlar les pròpies guanys! Ja no només tens un panell de control, tens un Software complet d'administració VoIP.

No Més Portals, Ara Pots Administrar el teu Plataforma VoIPSwitch

 • escriptori Remot

  Accedeix per usuari i contrasenya

 • programari Voipswitch

  Plataforma de gestió per a telefonia IP

 • Varietat de Servers

  Àmplia el servei i el tràfic de VoIP

 • Control Tarifes i Minuts

  Defineix els costos i contrala el consum

 • Cartera de Clientes

  Configura diferents tipus d'usuaris

 • Portafolio de Proveedores

  Diversos carriers al mateix temps

 • Connexió d'Equips VoIP

  Configura qualsevol maquinari per a veu ip

 • Servei de Calling Cards

  Distribueix les teves pròpies targetes de trucades

 • Portal i VsPortal

  Panells de consum i historial per a clients

 • Pagaments en Línia

  Efectuar cobraments mitjançant Onlineshop

 • facturació Electrònica

  Emet la factura / invoice dels teus serveis

 • Servei de XAT, SMS o DID

  Inclou diverses opcions als teus serveis VoIP

 • Monitorització de Trucades

  Contrala les trucades entrants i sortints

 • Servei de CallShop

  Proporciona minuts a cabines o locutoris

 • Red de Distribuidores

  Configura el Revenedors I, II i III amb el seu propi portal

I, Què Altres beneficis Aconsegueixes Sent Proveïdor VoIP?

proveïdor voip

Per iniciar un negoci de trucades per internet, no es necessita invertir grans quantitats de diners, només amb una petita inversió i una bona assessoria, és possible incursionar en aquest mercat.

1 Emprenedor-Empresari d'Èxit en VoIP:

 1. Sap identificar aquesta oportunitat de negoci en telefonia, mentre uns altres la deixen escapar.
 2. Coneix a les persones (resellers) que li poden ajudar a assolir l'èxit en el seu negoci.
 3. No només ofereix un Servei de Telefonia ... està unint a familiars, amics i negocis.

i sobretot ...

formes teva pròpia Xarxa de Resellers o Distribuïdors en qualsevol lloc del món i així, els serveis de telecomunicació de la teva empresa arribaran a tots els racons.

Els nostres Empresari @ s VoIP GARANTEIXEN el Servei

Són diversos clients a nivell internacional que utilitzen els nostres serveis integrals de comunicació per muntar la seva pròpia empresa de Telefonia posa Internet (VoIP) amb bons resultats ... Amb les eines "TOT EN UN" del Programari VoIPSwitch van passar de Resellers o Distribudores de Minuts VoIP a convertir-se en Empresari @ s de telecomunicacions!

Vull ser proveïdor de Minuts VoIP, ARA >

ordena ara

Quin és el Programari de Telefonia VoIP per al teu Empresa?

Programari Voipswitch Instal·lat a Windows Server 2008, y en algunos servers (gama alta) Windows Server 2012.

versió VoIPSwitch 2.0.0.980.

El Reseller VoIP es convertirà en Proveïdor Mundial.

Voipswitch té totes les eines que necessites per al servei de telefonia per internet. Disposes de propietats per a la gestió de l'administrador, panells de control i softphones per comunicació. Así; Voip Switch et brinda la millor experiència en telecomunicació per internet. És una plataforma increïble.

-servidor VoIP-switch

Ser Proveïdor Mundial de Minuts AVUI és possible amb el server i la plataforma més completa del mercat. ServerVoIP ho fa possible -totalment garatizado- perquè ho manegis sense necessitat de coneixements tècnics, el que et permet començar a treballar des de la comoditat de la teva casa i guanyar diners a l'instant.

llegir més >

portadora VoIP-distribuïdor

en només 24 hores pots convertir-te en un Empresari @ de Telefonia VoIP
Per què?...
Com Reseller o Distribuïdor de Minuts tens una cartera establerta de clients i et serà molt més fàcil expandir teu servei de Veu IP

-servidor VoIP-distribuïdor

revenedor de VoIP, Mira el potencial que tens per Ser Proveïdor VoIP ...

sol·licitar servidor voip

telefonia per internet ip

Un Reseller VoIP treballa amb un Només Proveïdor de Minuts
mentre que
Un Empresari VoIP treballa amb múltiples Proveïdors IP

i és precisament el que TU fas amb un SERVER VOIP ...

Per als teus usuaris, ESTALVIAR DINERS a la planilla telefònica mensual quan criden a telèfons fixos i mòbils des de i cap a qualsevol lloc del món és una absoluta PRIORITAT.

I si hi ha EMPPRESAS que ofereixin baixos costos perquè ells i elles es comuniquin amb familiars, amics o per motiu de negocis absolutament PAGARAN MOLT BÉ PEL SERVEI!!!

i Com Pots Ajudar?...

Amb el teu propi SERVIDOR VOIP tens un arcoiris de possibilitats per solucionar les necessitats dels teus CLIENTS. pràcticament, sent Proveïdor VoIP passes a la cartera de Distribuïdors de Minuts a escala mundial; brindant-te la possibilitat de tenir una ÀMPLIA XARXA DE CARRIERS per UN O VARIS DESTINACIONS.

així pots:

 • Crear les teves pròpies tarifes,
 • Dissenyar els teus propis plans,
 • Distribuir els teus propis minuts a cabines o locutoris,
 • Vendre les teves pròpies calling cards (targeta de trucades),
 • Controlar les pròpies guanys!

Per que ja no només tens un panell de control per Reseller VoIP, tens un Software complet d'administració de Telefonia IP (voip).

"Proveemos de los mejores Servidores VoIP con VoIPSwitch para su Empresa de Telefonía IP desde el año 2008 en todos los rincones del mundo"

El teu Pròpia Empresa de Telefonia per Internet amb VoIPSwitch

server-per-distribuïdor-voip

sol·licitar servidor voip

Només necessites PRENDRE ACCIÓ i EMPRENDRE!


Server VoIP incluye VIDEOS TUTORIALES FULL HD en línea sobre el manejo de la Plataforma que harán de usted un Experto —

bo-distribuïdor-VoIP

GRATIS: Capítulo de mi Libro y Descubre

¿Cuánto Dinero Puedes Ganar con VoIP?

intimitat La teva informació està 100% segura con nosotros y nunca será compartida.

Compártelo en:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Síguenos en:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinrssyoutubevimeotumblr